Tips

146 tips til julefesten

Smykkene, skoene, undertøyet, kjolene og veskene. Her er alt du trenger til festen.

146 tips til julefesten
Publisert
Sist oppdatert
Når du går på jakt etter det ultimate festantrekket bør du tenke på hva som passer fint sammen. Velger du en enkel svart kjole kan du for eksempel gi litt ekstra gass på smykkene, veskene og skoene.
 • Les også: Den lille sorte - ingen over, ingen ved siden
 • Men går du for en flommende killer-kjole med mye heftig pynt, bør du tone ned resten av tilbehøret, og heller kjøre en enkel veske og et par klassiske pumps.Hemmeligheten er å finne den magiske balansen.

  Mye lekkert utvalg

  Om du så vil være luksushippie, fjærpyntet stjerne i 1920-tallsstil eller glamorøs filmdiva. I butikkene er det mye å velge mellom, enten du liker det enkelt, overdådig eller superfeminint. Prøv bare å ikke gå helt bananas. Ikke riv med deg noe fra stativet bare fordi du har blitt akutt forelsket, men bruk god tid i prøverommet, og sving deg foran speilet flere ganger.

  Her har vi plukket ut 146 festfavoritter - til inspirasjon og glede

  Smykkene som topper kjolen

  Gulløredobber med sjøturkise steiner, fiolette ametyst-kjeder og armbånd i gulldoublè. Festsesongens smykker er glamorøse, fargerike og i luksus-hippie-stil. Perfekt når du vil jazze opp kjolen og understreke ditt flotte antrekk.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer