Rowan Blanchard

15-åringen som tar mote- og showbizindustrien med storm

Rowan Blanchard markerer seg med sterke meninger om mote, feminisme og likestilling.

ROWAN BLANCHARD: 15-åringen har gjort seg godt bemerket både i moteindustrien, på tv-skjermen, og med sine uttalelser rundt feminisme og likestilling. Foto: Scanpix
ROWAN BLANCHARD: 15-åringen har gjort seg godt bemerket både i moteindustrien, på tv-skjermen, og med sine uttalelser rundt feminisme og likestilling. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Så å si hver eneste fredag kikker jeg rundt på de utallige nettstedene der ute for å sjekke hva kjendisene har hatt på seg iløpet av uken som har gått. Og noen ganger kommer jeg over noen skikkelig kule damer jeg aldri har sett før. For ikke mange ukene siden var det stjerneskuddet Matilda Lutz (24), som er aktuell med den nye skrekkfilmen «Rings». Denne gang var det 15 (!) år gamle Rowan Blanchard. Men selv om Blanchard er et nytt ansikt for meg, er det ikke akkurat slik at hun er ny i bransjen.

Du kjenner kanskje henne igjen fra de populære «Småspioner»-filmene hvor blant annet Jessica Alba (35) var med? Nå er hun aktuell med Disney Channels «Girl Meets World», men du skal nok ikke se bort ifra at hun kommer til å legge Disney-karrieren på is snart. Hun har har gjort intervjuer for både Teen Vogue, Vanity Fair og Wonderland Magazine, men det er nok ikke lenge før du kan fjerne «Teen» foran Vogue, tenker jeg. Noen av verdens største designere som Gucci, Chanel og Miu Miu har også fått øynene opp for stjerneskuddet. Blanchards stil er kanskje litt eldre enn andre 15-åringer, men vi elsker at hun leker seg med klær og fremdeles beholder den unge og friske delen av seg selv. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer