Skjerf:

15 av sesongens kuleste skjerf

Se hvordan du kan style dem!

SESONGENS SKJERF: Gå for en oversized variant eller sjekk ut den trendy, vatterte varianten. FOTO: NTB Scanpix
SESONGENS SKJERF: Gå for en oversized variant eller sjekk ut den trendy, vatterte varianten. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Vi beveger oss inn i den siste vintermåneden, men det betyr ikke at snø og kulde forsvinner med det første. Her til lands blir det jo ikke ordentlig vår idet mars måned begynner, så fram til temperaturene begynner å stige oppover på plussiden, er det lurt å kle seg godt. Psst: Her er noen av trendene du kan forvente deg til våren!

Akkurat nå finner du så mange kule skjerf som både er fine å se på, men som også gjør jobben den skal. Nettopp det å holde deg god og varm. De fleste knyter nok skjerfet rundt halsen - som det er ment at den skal brukes - men det finnes utrolig mange måter å bruke et skjerf på.

LES OGSÅ: Her er våre favorittkolleksjoner fra moteuken i Stockholm

Fra visningen til Holzweiler. Foto: Per Ervland
Fra visningen til Holzweiler. Foto: Per Ervland Vis mer

Så når våren begynner å komme, og det ikke er like kaldt lenger, kan du teste ut ulike måter å bruke skjerfet du har investert i. For ett år siden presenterte norske Holzweiler en høstkolleksjon hvor modellene hadde blitt stylet med skjerf som var knytt på mange forskjellige måter.

Vi har også laget en liten videosnutt som viser hvordan du nettopp kan gjøre dette. Og den finner du her! Noen har kanskje et skjerf liggende hjemme som er perfekt til dette, hvis ikke kan du ta en titt på noen av våre favoritter her:

Tips! Ta en titt på de vatterte skjerfene! De er blant årets mest populære varianter.

LES OGSÅ: Slik impregnerer du skoene dine riktig

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer