Blomstermønster

15 blomstrete nyheter

Dette er trendy nå.

15 blomstrete nyheter
Publisert
Sist oppdatert
Linda VasquezBlomstene spirer og ror om dagen, til og med på klærne. Plagg med store blomstertrykk er ikke utdatert lenger. Derimot er det en av vårens store trender. Grav fram gamle skatter. Nå kan du la deg inspirere av hele blomsterengen, og gjerne fra topp til tå.

Jo større, jo bedre

Det florerer av blomstertrykk på basisplagg som bukser, bluser, sommerkjolen og skjørt. Er ikke blomstene enorme, vil det til gjengjeld være en hel bukett. Designere som Donna Karan og Diane von Furstenberg har lagt sin elsk på trenden, i likhet med andre catwalkyndlinger.

LES OGSÅ: Slik ser 2012-blomsten ut

Lett tilgjengelig

Som seg hør og bør er det enkelt å oppdatere garderoben til det siste motehylet hos nærmeste klesbutikk. De store kjedene er kjappe med å servere deg med mange godbiter. Her er 15 fine favoritter som du kan vurdere i ro og mak før du stormer butikkene.

Her er blomsterdrømmene

Les også: La buksa være i fokus


Lyse ideer


Om du heller vil la blomstene være i hagen, kan du sjekke ut den freshe pastelltrenden. men Du vil likevel følge med på trendene, og være ute med det siste. Lollipopfargene er en av vårens mest sexy trender.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer