Zara

15 fantastiske motekupp til under 600 kroner

Det er ingen tvil om at disse plaggene skal få plass i klesskapet vårt!

FANTASTISKE MOTEKUPP: På tide å finne frem veske og lommebok og kaste seg ut på en shoppingrunde! Vi har nemlig samlet sammen noen utrolig bra motekupp til under 600 kroner. Foto: Abaca
FANTASTISKE MOTEKUPP: På tide å finne frem veske og lommebok og kaste seg ut på en shoppingrunde! Vi har nemlig samlet sammen noen utrolig bra motekupp til under 600 kroner. Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har kommet inn så mange fantastiske plagg og tilbehør i nettbutikkene, at vi bare måtte samle noen av de beste godbitene på et sted. I bildekarusellen under finner du de lekreste skoene, råkule jeans, tilbehør som tilfører antrekket det lille ekstra, plagg med de fineste detaljene, og smykker som topper det hele!

Denne sesongen ser vi at bomberjakken er hottere enn noen gang, jeansene har fått et røffere uttrykk med detaljerte kanter, topper, skjorter og kjoler kommer i alt fra «off shoulder»-versjoner, knytedetaljer og søte sløyfer. Og det beste av alt; ingenting koster over 600 kroner! Sjekk ut de fantastiske motekuppene under.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer