Faux fur:

15 fuskepelser til festsesongen

... og til hverdags!

FUSKEPELS: Vi har funnet noen kjempefine varianter til deg. Foto: Scanpix
FUSKEPELS: Vi har funnet noen kjempefine varianter til deg. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Fuskepels og festsesong går hånd i hånd og vi er godt i gang med å finne fram årets favoritter. Her om dagen hadde vi i redaksjonen et lite julebord, og nesten alle møtte opp i fuskepelser i ulike former, lengder og farger. Det er ingen tvil om at denne jakken er en sikker vinner i år også.

Mange sverger til en enkel variant i svart eller grått, mens noen kjører på med kule print. I år, som tidligere, er dyreprint hot, hot, hot, men i år har det vært en spesielt stor trend. Du finner så mye forskjellige i butikk akkurat nå - alt fra zebraprint til leopard.

LES OGSÅ: 36 plagg og tilbehør til under 300 kroner!

TREND: Denne jakken er kanskje ikke i fuskepels, men den var svært populær under årets moteuker i København! Foto. Scanpix
TREND: Denne jakken er kanskje ikke i fuskepels, men den var svært populær under årets moteuker i København! Foto. Scanpix Vis mer

Ei som ikke sier nei takk til en lang og lekker fuskepels i leopardprint, er KKs ansvarlige redaktør Ingeborg Heldal. Hun bruker den gjerne med både bukser og skjørt, men har også noen enklere fuskepelsfavoritter som blir tatt i bruk denne festsesongen.

- Jeg bor i fuskepels fra september til april, og har flere ulike som jeg bruker til det meste. En kritthvit til fest, en leopardmønstret til hverdags, en rosa når jeg vil være litt finere enn vanlig og en ekstra varm, knall lilla en til de kalde dagene. Også har jeg en veldig dyr, fjæraktig en i mørk burgunder til helt spesielle anledninger, som røyter som en katt i våronna, og gjør at jeg legger igjen lange remser med mørkerøde fjær, men den er for fin til ikke å bli brukt.

LES OGSÅ: Denne bh-en koster 9 millioner kroner og tok 930 timer å lage

Ingeborg Heldal. Foto: Privat
Ingeborg Heldal. Foto: Privat Vis mer

KKs utgavesjef Stine Therese Strand er enig i at fuskepelsen er en sikker vinner til fest, men hun har også planer om å bruke den til andre anledninger.

- Jeg vil slå et slag for å bruke de pusete jakkene i hverdagen. Gjerne i kombinasjon med mer nedpå styling som jeans og boots – da gjør motsetningene i antrekket at fuskepelsen kommer enda bedre frem. Jeg er glad i litt store fuskepelsjakker, og da er det fint med en smalere underdel – igjen for å skape kontrast.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

Og med dette gjør vi oss klare for årets festsesong - eller skal vi si fuskepelssesong? Det eneste som mangler er å ta en titt på noen av årets fineste fuskepelser.

LES OGSÅ: H&M åpner en av verdens største flaggskipbutikker i Norge

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer