Kåpe

15 kåper til under 1000 kroner

Du trenger ikke blakke deg for å holde varmen og se kul ut i vinter!

LEKRE KÅPER I BUTIKK: Alle disse kåpene koster under 1000 kroner. Fra venstre - rosa kåpe (kr 870, Asos.com), leopardmønstret (kr 700, Hm.com), rød (kr 560, Zara.no), lang svart (kr 900, Ginatricot.no), grønn (kr 400, Zara.no) og grå (kr 800, Ginatricot.no).  Foto: Produsentene
LEKRE KÅPER I BUTIKK: Alle disse kåpene koster under 1000 kroner. Fra venstre - rosa kåpe (kr 870, Asos.com), leopardmønstret (kr 700, Hm.com), rød (kr 560, Zara.no), lang svart (kr 900, Ginatricot.no), grønn (kr 400, Zara.no) og grå (kr 800, Ginatricot.no). Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ja, så var november her da gitt, og selv om det fortsatt er plussgrader mange steder i landet, merker du sikkert at det er kaldere på morgenene og kveldene?

Uansett så er det ganske deilig å ha en litt god og varm kåpe å tulle seg inn i på vei til og fra jobb, og som KK.no tidligere har skrevet, trenger du ikke blakke deg for å sikre en trendy og stilsikker look.

Sjekk bare ut hvordan du kan rocke opp og fornye den gamle kåpen din her!

LES OGSÅ: Høstens hotteste kåpetrend

KÅPETRENDER: Denne høsten er det beige, svart, mønster, pudder og klassisk svart som dominerer på kåpefronten - som du blant annet ser her hos Hermès. Foto: aLL oVER pRESS
KÅPETRENDER: Denne høsten er det beige, svart, mønster, pudder og klassisk svart som dominerer på kåpefronten - som du blant annet ser her hos Hermès. Foto: aLL oVER pRESS Vis mer

Rimeligere varianter

Dersom det egentlig er en ny kåpe du har lyst på, men du ikke har så mye penger å bruke, trenger du ikke fortvile.

Det finnes flust av lekre, rimelige kåper der ute, og selv om de kanskje ikke er i den helt ypperste kvalitet, holder de i massevis både denne og neste vinter.

KK.no har tatt et lite sveip i nettbutikkene rundt omkring, og det er utrolig mye stilig å få tak i til en billig penge.

Uansett om du velger å følge høsten trender eller vil holde deg til de mer klassiske basiskåpene, er det noe for enhver smak.

LES OGSÅ: Derfor skal du vise frem håndleddet i vinterjakken

Nedenfor finner du noen av våre favoritter


Svarte:

En klassisk svart kåpe er alltid greit å ha, og passer perfekt både til jobb, hverdags og fest.

Se kjøpetips:


LES OGSÅ: Så lang bør kåpen være

Farger:

Høstens trendfarger er hvitt og rosa, men for oss her i nord kan det jo være litt gøy med noe ekstra fargesterkt for å livne litt opp i vintermørket også!

Se kjøpetips: '


Mønster:

Ruter, hundetannsmønster og leopard er i skuddet som aldri før denne sesongen. Dette ser man også tydelig på utvalget i butikkene.

Se kjøpetips:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer