Sko til høsten:

15 par sko som kickstarter motehøsten

Vi vil ha alle!

SKO TIL HØSTEN: Går du for et par fargesprakende høye hæler eller kule, ensfargede sneakers? Foto: Scanpix
SKO TIL HØSTEN: Går du for et par fargesprakende høye hæler eller kule, ensfargede sneakers? Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Denne sommeren har vært helt fantastisk og det er nok mange som gruer seg til den tar ordentlig slutt. Men det er mye å glede seg til i tiden framover!

Hvert fall når det kommer til det som skjer i motebildet. Vi gleder oss alltid til sensommeren, for da kommer høstnyhetene i butikk. Vi har en spesiell plass i hjertet for høstklær og allerede nå har vi funnet så mye fint!

LES OGSÅ: Harald og Ida vant motepris og 100 000 kroner

Et par fargede boots tilfører antrekket det lille ekstra. Foto: Scanpix
Et par fargede boots tilfører antrekket det lille ekstra. Foto: Scanpix Vis mer

Vi elsker den tiden mellom sommer og høst hvor det er kaldt nok til å ha på en skinnjakke, men varmt nok til å kombinere den med en kjole. Som alltid må det hele toppes med et par sko, og i år er vi på utkikk etter alt fra kule sneakers til lekre støvletter.

Blant årets skotrender finner vi cowboyboots. Da danske Ganni presenterte sin høstkolleksjon for 2018 krydde det av western-vibber på catwalken, og nå har flere av kjedebutikkene plukket opp trenden.

Cowboyboots kan fort bli litt for mye for mange, men dersom du kombinerer dem med enklere, og gjerne romantiske plagg, skaper du en fin balanse mellom de to stilene.

Selv om disse skoene er blant de hotteste variantene nå, er ikke vi ferdige med hverken sneakers eller støvletter i både høy og lav hæl. Derfor kickstarter vi motehøsten med mer enn et par sko. Man kan vel aldri få nok?

LES OGSÅ: Streetstyle fra Oslo Runway: 3 trender vi plukket opp

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer