FAVORITTPASTELLER: Paletten går i sitrongult, pistasjgrønt, dueblått og lyserosa, blandet med svart, militærgrønt, gull og pudderfarger. Se priser i karusellen under. Foto: Produsentene
FAVORITTPASTELLER: Paletten går i sitrongult, pistasjgrønt, dueblått og lyserosa, blandet med svart, militærgrønt, gull og pudderfarger. Se priser i karusellen under. Foto: Produsentene Vis mer

Pasteller

15 pastellplagg du vil elske

Her er våre favoritter fra vårens store fargetrend. Husk dette før du handler

Publisert
Da de store designere viste vårmoten på catwalken i høst, var det ikke mulig å komme unna de sarte pastellene og de sukkersøte plaggene. De uskyldige fargene er en av vårens mest sexy trend.


PÅ CATWALKEN: Fra mesterne


Louis Vuitton, Ralph Lauren, Mulberry og Chloé er noen av de store designere som la sin elsk på den lyse trenden. Paletten går i sitrongult, pistasjgrønt, dueblått og lyserosa, blandet med svart, militærgrønt, gull og pudderfarger.


LES OGSÅ: 10 vårkjoler du vil elske akkurat nå

HVILKE PLAGG SKAL DU KJØPE: Se ned

Etter mange år med fokus på overdeler er det buksene som skal stå i fokus. Ikke vær redd for å la buksa være det bærende plagget, det er det mest trendy du kan gjøre akkurat nå. Vil du unngå for mye pastell, kan en shorts eller miniskjørt være et fint alternativ.

Finn din favorittunderdelDISSE KLER DET: Ikke bare for blondiner

Det er ikke til å legge skjul på at de lyse fargene er mest kledelig til blondiner med blå øyne. Tilhører du ikke den gruppen er det ingenting i veien for at du slå deg løs med pastellfargene. Det er nemlig når ikke alt stemmer helt i forhold til farger og snitt, at antrekket blir mer edgy og moteriktig.

Velg og vrak blant fine overdeler


LES OGSÅ: De 50 fineste vårveskene


TIPS FØR DU HANDLER: Det lureste trikset


I fare for å bli seende ut som en julegris, er det noen tips det er lurt å få med seg i all den fargeglade lykken. De aller fleste takler pastelltrenden, fordi det er for det meste basisplagg som får fått en fargeoppgradering. Likevel er det viktig å notere seg at pastellfargene forstørrer inntrykket av kroppen din, på lik linje som hvitt gjør. Med andre ord er det smart å velge pastellplagget som fremhever den delen av kroppen din du er mest fornøyd med.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer