Skjørt

15 superlekre sommerskjørt

Se de aller fineste akkurat nå.

Vide, trange, mønster eller ikke mønster - noe av lårene dine kommer til å synes i år. Se bildekarusell for detaljer om skjørtene. Foto: Produsentene
Vide, trange, mønster eller ikke mønster - noe av lårene dine kommer til å synes i år. Se bildekarusell for detaljer om skjørtene. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Linda VasquezGlem strømpebuksa, det er tid for å vise de velpleide beina dine. Sommerens skjørt er nemlig lårkorte.


Kortere enn shortsen


Selv om noen av sommerens hotteste shortser er knelange, er årets skjørtmote noen centimeter kortere. Det betyr ikke at alle er trange, tvert imot er årets skjørt både vide og mønstrete.

LES OGSÅ: Den perfekte jobbuksa

Følger etter

Som det ble vist i den store trendrapporten er både blomster, pasteller og store grafiske mønstre blant de store trendene. Nå som flere og flere skjørt finner veien til butikkhyllene, er de også preget av lekne mønstre og pasteller.

Finn din favoritt her

LES OGSÅ: 10 veskefavoritter under 1000

Lengre til fest

Skal du i bryllup eller på andre store fester, krever det litt mer enn et kort skjørt. La deg inspirere av stjernenes favorittkjoler i Cannes. Kjoler som viser de kvinnelige figurene er absolutt i høysetet om dagen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer