Sommer

156 motemust i sommer

Skoene, tilbehøret, jakkene, badetøyet, solbrillene og kjolene.

156 motemust i sommer
Publisert
Sist oppdatert
Sommeren er rett rundt hørnet, og vi skal ut i solen i florlette blomsterkjoler, sexy sandaler og korallfargede bikinier.
 • Les også: 10 ting du må ha i garderoben
 • Sommerens nøkkeltrender

  Sommermoten har mye å by på. Alt fra masse muntre farger og knall 80-tallsstil, til stramme snitt med maskulin tvist, romantisk blomsterprint og posh rivierastil à la 60-tallet.

  Få full oversikt her:

  12 trendy solbriller

  Javisst, nå skal vi ut i solen og flashe de sinnsykt kule solbrillene våre! Stikkord for hva som gjelder er glamorøse ikoner, vintagestil og 80-tallet. Pilotbriller slår dessuten aldri feil - de blir med oss år etter årHer går det i briller som får deg til å tenke på Marcello Mastroianni i Fellinis film «8 1/2», Brigitte Bardot i stripete bikini på den franske riviera og tv-serien «Charlie's Angels».Men også elektronikapunk, Duran Duran, safaribriller à la Dr. Livingstone og de mormor la igjen på fjellhytta på 60-tallet. I tillegg til de heltinnene i tv-seriene «Dallas» og «Dynastiet» bruker.

  8 kjoler i knall korall

  Enten du liker dem flagrende og etniske eller stramme og sexy. Om du så er en blomsterpike, 50-tallsbabe eller nostalgisk hippie. Vil du være supertrendy i sommer velger du en kjole i korall, som er en blanding mellom lakserosa, fersken og aprikos.Denne fargen gir deg energi og liv og en anelse gyllen glød. Pass bare på at du ikke overkjører den med andre knalle farger. Da kan det bli en anelse hektisk.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer