Demi Moore

16 år skiller disse bildene av Demi Moore (52)

Tok pusten fra publikum på den røde løperen.

16 ÅR SKILLER BILDENE: Bildet til venstre er fra 1999 og bildet til høyre er fra 2015. Demi Moore (52) ser helt fantastisk ut! Foto: Scanpix
16 ÅR SKILLER BILDENE: Bildet til venstre er fra 1999 og bildet til høyre er fra 2015. Demi Moore (52) ser helt fantastisk ut! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Det er ikke ofte vi ser «Ghost»-skuespillerinnen Demi Moore (52) på den røde løperen lenger. 

Men, nylig gjorde 52-åringen en sjelden opptreden og tok pusten fra både presse og publikum. 

Moore hadde tatt med seg designer Zac Posen (35) til CFDA/Vogue Fashion Fund Awards, og brukte også hans design for anledningen.

US Magazine ble også overrasket over skuespillerinnens oppmøte, men skriver at hun fremdeles er en «rød løper-superstjerne».

«Demi Moore ser fremdeles ut som en filmstjerne», skriver nettsiden.

Over kan du se bilder med 16 års mellomrom, og filmstjernen ser like vakker ut i år som hun gjorde i 1999. 

LES OGSÅ: 15 år skiller disse bildene av Jennifer Lopez (46)

Saken fortsetter under bildene.

VAKKER: Demi Moore hylles av datteren etter dette rød løper-øyeblikket. Foto: Broadimage
VAKKER: Demi Moore hylles av datteren etter dette rød løper-øyeblikket. Foto: Broadimage Vis mer
GHOST: Demi Moore spilte mot Patrick Swayze i filmen Ghost fra 1990. Foto: PARAMOUNT PICTURES / Album
GHOST: Demi Moore spilte mot Patrick Swayze i filmen Ghost fra 1990. Foto: PARAMOUNT PICTURES / Album Vis mer

Hylles av datteren

HYLLER MOREN: Rumer Willis la ut et bilde av moren Demi Moore på Instagram med en veldig hyggelig tekst. Se hva hun skrev i saken. Foto: Afp
HYLLER MOREN: Rumer Willis la ut et bilde av moren Demi Moore på Instagram med en veldig hyggelig tekst. Se hva hun skrev i saken. Foto: Afp Vis mer

Men det var ikke bare pressen som la merke til den 52 år gamle skjønnheten. Datteren til Moore, Rumer Willis (27), la ut et bilde av sin flotte mor på Instagram med teksten:

«Jepp, det er min mor.... Hun er en gudinne #wce #notscaredifiagelikethis Mamma du er en min inspirasjon, ikon og rollemodell og jeg elsker deg. #nofilter», skriver Willis.

I den ene hashtaggen skriver datteren at hun ikke frykter alderdommen hvis det er slik hun kommer til å se ut når hun blir eldre. Bildet av Moore har allerede fått over 17 000 liker-klikk. 

Rumer Willis er datteren til Demi Moores eksmann og skuespiller Bruce Willis (60). Paret var gift fra 1987 til 2000 og fikk tre barn. Før det var Moore gift med musiker Freddy Moore (65). 

Men, ekteskapet som kanskje har fått mest oppmerksomhet er det hun hadde med «That's 70s Show»-skuespiller Ashton Kutcher (37) fra 2005-2013. 

LES OGSÅ: Kjenner du igjen disse superstjernene?

Skal ha vært utro

STORFAMILIE: Bruce Willis (t.v.) sammen med døtrene Tallulah og Rumer, Ashton Kutcher (t.h.) og Demi Moore. Foto: AP
STORFAMILIE: Bruce Willis (t.v.) sammen med døtrene Tallulah og Rumer, Ashton Kutcher (t.h.) og Demi Moore. Foto: AP Vis mer

Kutcher og Moore møttes da han var 25 og hun 41 år. Aldersforskjellen på 16 år sjokkerte hele verden, men skuespillerne giftet seg i 2005 og holdt sammen i seks år. De skilte lag i 2011, men skilsmissen var ikke klar før i 2013.

Ryktene svirret rundt bruddet til paret, og flere medier at påstått at Kutcher var utro. Selv om det er noen år siden paret gikk fra hverandre, kom temaet om bruddet opp igjen i vår da «Longest Ride»-skuespiller Scott Eastwood (29) avslørte noen store nyheter på «Watch What Happens LIVE!».

Han og Jon Cryer (50), mest kjent som Alan fra tv-serien «Two And A Half Men», var gjester på talkshowet hvor det ene samtaleemnet var nettopp Demi Moore. Cryer har nemlig datet Moore og fikk innsendt en spørsmål fra en seer om det var flaut å møte Ashton Kutcher på settet av «Two And A Half Men» for første gang, ettersom han var sammen med Moore på det tidspunktet.

Det går ikke lang tid før Eastwood spytter inn at Kutcher hadde vært sammen med kjærestens hans - mens de var sammen. Talkshow-verten blir tydelig sjokkert over Eastwoods avsløringer. Se video under.

I dag er Kutcher gift med skuespillerkollega Mila Kunis (32), og sammen har de datteren Wyatt Isabelle (1). Etter bruddet med Kutcher har vi ikke sett mye av Moore, men etter at hun nylig var å se på den røde løperen kan vi fastslå at 52-åringen ser helt fantastisk ut.

Under kan du se den sjokkerende avsløringen til Scott Eastwood. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer