Chanel

16-åring stjal showet på Chanel-fest

Datteren til Johnny Depp (52) og Vanessa Paradis (42) er Karl Lagerfelds nye muse.

LILY-ROSE DEPP: Datteren til Johnny Depp (52) og Vanessa Paradis (42) har gjort seg bemerket hos deg franske motehuset Chanel.  Foto: Scanpix
LILY-ROSE DEPP: Datteren til Johnny Depp (52) og Vanessa Paradis (42) har gjort seg bemerket hos deg franske motehuset Chanel. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: På lanseringsfesten til Chanels utstilling, Mademoiselle Privé, på Saatchi Gallery i London var alles øyne på Karl Lagerfelds (82) nye muse: Lily-Rose Depp (16).

Datteren til en av verdens mest berømte skuespillere, Johnny Depp (52), og modell, skuespiller og sangerinne Vanessa Paradis (42), tok all oppmerksomheten da hun ankom galleriet i London mandag kveld, sammen med moren sin.

I lang tid har Cara Delevingne (23) vært Chanel-designer Lagerfelds muse, men nylig avslørte 23-åringen at det å være modell ikke egentlig er hennes store drøm. Se videointervju med supermodellen her.

Nå ser det ut til at den tyske designeren har funnet ny inspirasjon i 16 år gamle Lily-Rose Depp. I juli ble det kjent at Depp er Chanel Eyewears nye ansikt utad for kampanjen for høst/vinter 2016. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer