Pysjamas

16 deilige pysjamaser du kommer til å bo i denne julen

Den perfekte gaven til de du er glad i!

PYSJAMAS: En superdeilig gave til deg selv eller noen du er glad i. Foto: Produsenten: Suku
PYSJAMAS: En superdeilig gave til deg selv eller noen du er glad i. Foto: Produsenten: Suku Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dersom jeg er helt tom for julegaveideer, har en skikkelig fin og deilig pysjamas alltid vært noe jeg har hatt som en «backup»-plan. Ikke bare er det deilig å faktisk ha en pysj nå som det er så kaldt ute (og i lang tid framover), men det er noe med det å stå opp første juledag og ha på seg en splitter ny og fin pysj. I år har vi sett at den «klassiske» pysjen, som gjerne ser ut som en dress med tilhørende skjorte og bukse, har vært det hotteste i pysjverden.

Men det er ikke sånn at denne pysjen bare har blitt brukt til å sove med i år. Å bruke et pysjlignende antrekk har faktisk vært supertrendy i år - bare se her. Selv har jeg ikke klart å kjøre på med denne stilen fullt ut, men en pysjlignende overdel har blitt en del av min garderobe, og jeg syns det er så kult! Hanneli Mustaparta, som nå er aktuell med sin egen strikkekolleksjon med Sandnes Garn, er blant de stilige damene som har testet ut pysjtrenden. Det har også moteprofilene Leandra Medine og Gila Ambrosio! 

Så dersom du velger å bruke pysjen til hverdags eller ei, så er det uansett med muligheter med dette plagget! Velger du å gi bort dette i julegave i år, kan man jo trygt si at den heldige mottakeren får to gaver i en! Vi har funnet noen superlekre pysjamaser i ulike prisklasser, så her er det bare å finne den som passer deg, eller den du skal kjøpe gave til, best.

LES OGSÅ: Julegavene som er perfekte til mannfolka

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer