Julekalender:

16 fantastiske julekalendere med de fineste skjønnhetsproduktene

Må vi bare velge én?

JULEKALENDER: Disse 16 kalenderne fra noen av de største skjønnhetsmerkene gir den perfekte starten på julen! Foto: Scanpix
JULEKALENDER: Disse 16 kalenderne fra noen av de største skjønnhetsmerkene gir den perfekte starten på julen! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

«It's the most wonderful time of the year» lyder en av verdens mest kjente julesanger. Her i redaksjonen kan vi hvert fall si oss helt enige i at vi beveger oss inn mot en av de mest fantastiske tidene i løpet av året. Kanskje den beste? Noen av oss skulle gjerne ha begynt julefeiringen allerede 1. november, men det er jo først i desember at det hele virkelig er i gang.

Her om dagen falt snøen i Oslo by, og julestemningen kom over oss umiddelbart. Det var faktisk så herlig at vi måtte begynne å pynte litt hjemme. Bare et deilig duftlys her og en ny pute der. For det er bare sånne små ting som skal til for at man får litt julestemning. Men noe av det som kanskje gir oss det aller mest, er julekalenderne. Eller adventskalender om du vil.

Kjært barn har mange navn, som man sier, og dette er uten tvil et kjært barn. Den hjemmelagde julekalenderen til mamma har alltid vært en av mine favoritter ved julen. Selv om jeg gjerne skulle hatt denne julekalenderen år etter år, må man jo bare innse at man begynner å nærme seg 25 år og må finne på noe selv. Eller gi det bort i gave!

Det er nemlig så utrolig mange fine adventskalendere der ute - spesielt i skjønnhetskategorien. Her finner du kalendere fulle av neglelakker, sminke, parfyme eller hudpleie. Dag etter dag kan du åpne opp en liten luke og finne en liten skjønnhetsfavoritt. Dette er en superfin gave å gi bort til noen du er glad i, også!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer