New York Fashion Week:

16 looks fra New York Fashion Week

Calvin Klein, Victoria Beckham, Tibi, Tom Ford og mange, mange flere.

NEW YORK FASHION WEEK: Moteuken i «The Biggle Apple» er i gang for fullt!
NEW YORK FASHION WEEK: Moteuken i «The Biggle Apple» er i gang for fullt! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Akkurat nå er New York stappfull av redaktører, journalister, motebloggere, modeller, designere og fotografer i anledning New York Fashion Week. Dette er uken hvor visninger som The Row, Zimmermann, Tibi og Calvin Klein finner sted, og noen av dem har allerede vist frem vårkolleksjonene sine!

Ja, for når vi nå begynner å bli klar for høst, viser designerne frem neste sesongs godsaker. Det var en stund hvor flere kastet seg på bølgen med see now, buy now hvor konseptet var at du kunne kjøpe kolleksjonen rett etterpå. Tommy Hilfiger og Moods of Norway er blant dem som har begynt med dette.

Men det ser fremdeles ut til at de fleste holder seg til gamle vaner og viser dermed frem kolleksjonene for vår/sommer 2018. Etter hva vi har sett så langt dominerer farger som blått og oransje. Noen designere velger en strammere look i form av dresser, mens andre presenterte blomstrete kjoler. Se noen av våre favorittlooks så langt fra New York Fashion Week under!

LES OGSÅ: BLI NY: - Det er viktig at jeg, som er medlem i Helsepartiet og skal drive valgkamp for dem, ser sunn og frisk ut
LES OGSÅ: 4 antrekk fra Victoria Beckhams høstkolleksjon som er perfekte denne sesongen
LES OGSÅ: Fremhev øynene dine med en farget eyeliner

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer