Kjoler

16 sommmerkjoler som kan brukes på jobb, i ferien og på fest!

Ensfarget eller mønstret, kort eller lang - her er det noen for enhver smak

SOMMERKJOLE: Den rød fargen oser selvtillit og eleganse. Den er like fin på jobb, som til fest.  Foto: Thereformation.com
SOMMERKJOLE: Den rød fargen oser selvtillit og eleganse. Den er like fin på jobb, som til fest. Foto: Thereformation.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvem drømmer ikke om en kjole man kan slenge på seg en tidlig morgen og samtidig føle seg fin i hele dagen; en kjole man kan ha på seg på jobb, når man skal på stranda eller bare henge ut en hel dag i byen, og som attpåtil gir deg frihet til å slippe å dra hjemom for å skifte når sommerkveldens festligheter nærmer seg?

Jeg har opp gjennom årene investert i sommerkjoler (til en rimelig pris) som kan brukes på dagen så vel som på kvelden. Som oftest trenger jeg bare å ha med et par finsko i veska, rufse til håret og smøre leppene med en lekker leppestift – og vipps, som Askepott er jeg klar for fest. 

Jeg mener det handler om å mestre kunsten i å se uanstrengt ut! Prøv å ikke røpe at du kanskje har brukt en time foran speiler før byturen, for klarer du å være kul, men avslappet, har du den perfekte kombinasjonen. La kjolen stå i fokus, og hold tilbehøret nøytralt.

Jeg anbefaler alle å ikke bruke for mye tid foran speilet eller på å finne «det riktige» antrekket. La heller hodet hvile og sleng på deg noe du liker og som du føler deg komfortabel i. Ikke vær redd for å synes: Kjør på med blonder, sterke farger som rødt og rosa og ulike blomstermønster – det ser like fantastisk ut på dagen som på kvelden! 

Så for deg som ønsker deg sommerkjoler som kan brukes i ulike anledninger har jeg funnet frem et par favoritter nedenfor. Forhåpentligvis kan det være med på å gjøre det litt enklere for deg å gå ut av døra en tidlig morgen og ikke returnere før mørket har lagt seg over himmelen (eller når himmelen er blå og rosa og morgenfuglene har begynt å kvitre). God sommer! 

Darja Barannik er ekspert på mote og skjønnhet for KK.no på deltid. I tillegg driver hun sin egen blogg selvstendig og uavhengig av sin stilling i KK.no.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer