Skjørt

16 superlekre skjørt til under 500 kroner

Plagget som kan styles på SÅ mange måter!

SKJØRT-INSPIRASJON: KK.nos moteekspert Darja Barannik svinger seg i et metallisk, plissert skjørt, og kombinerer det med en enkel, hvit overdel og en lekker skinnjakke! Vi elsker det! Foto: Darjabarannik.com
SKJØRT-INSPIRASJON: KK.nos moteekspert Darja Barannik svinger seg i et metallisk, plissert skjørt, og kombinerer det med en enkel, hvit overdel og en lekker skinnjakke! Vi elsker det! Foto: Darjabarannik.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten nærmer seg sakte, men sikkert, men det er ingen grunn til å legge vekk skjørtene av den grunn! Et par strømpebukser redder deg fra de litt kaldere dagene, men sørg for at de er i riktig farge. Moteekspert Nadine Monroe mener nemlig at de hudfargede strømpebuksene bør forbys! Les mer om hvorfor i DENNE saken. Men akkurat nå er det fremdeles mulighet for å la strømpebuksene ligge igjen hjemme og bare slenge på seg et lekkert skjørt!

Vi har nemlig samlet sammen noen favoritter i bildekollasjen under. Vi liker spesielt de som har noen interessante detaljer ved seg. Som for eksempel skjørtene som kan knytes på og de med glidelås! I høst ser vi også at det kommer lekre plisserte skjørt i metalliske farger. Disse er ganske pyntet i seg selv, men hvis du kombinerer skjørtet med en enkel genser - for eksempel en collegegenser, toner du det ned og det kan brukes til både hverdag og fest. Bare bytt ut skoene dine fra dag til kveld! 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer