Sminke:

17 000 står på venteliste for en foundation

Wow! Dette må være noe helt spesielt?

VENTELISTE FOR FOUNDATION: Dersom du ikke orker å vente på sminkeproduktet, kan du sjekke ut noen av våre favoritter nede i saken. Foto: Scanpix
VENTELISTE FOR FOUNDATION: Dersom du ikke orker å vente på sminkeproduktet, kan du sjekke ut noen av våre favoritter nede i saken. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig lanserte det populære sminkemerket Charlotte Tilbury en helt ny foundation. Produktet har fått navnet Airbrush Flawless Foundation og koster nærmere 400 kroner.

Men det er ikke bare slik at du kan tusle bort på butikken og kjøpe denne. Ifølge Mirror er det nemlig en venteliste på 17 000 mennesker!

Charlotte Tilbury er en favoritt blant mange, blant annet flere kjendiser. Sminkemerket er oppkalt etter makeupartisten med samme navn. Hun har blant annet sminket stjerner som Nicole Kidman og Penelope Cruz.

Akkurat hvorfor det er så mange på venteliste for denne foundationen, er uvisst, men det kan selvfølgelig ha noe med alle kjendisene som sverger til merket.

Ifølge Instagramkontoen til merket skal produktet visstnok fjerne synlige rynker med 22 prosent etter åtte ukers bruk. Den skal også være svært fuktighetsgivende og forhindre at svetten renner.

Dette høres jo absolutt svært spennende ut, men som man sier: jeg tror det ikke før jeg får se det.

Redaksjonen tipser

Dersom du ikke har lyst til å sette deg på listen som nummer 17 001, kan du kanskje teste ut en av redaksjonens favorittfoundationer?

– De siste årene har jeg sverget til Glo Skin Beauty Pressed Base. Det jeg elsker med denne er at den dekker helt perfekt, gir en halvmatt finish, er enkel å påføre med en kost og gir meg fin og fresh hud. Den inneholder også en antioksidantblanding av vitamin A, C, E som tilfører huden vitaminene den trenger. Kan virkelig anbefales om du vil gå fra flytende foundation til pudder, sier Mina Helene Knudsen, sosiale medier-ansvarlig i KK.

Ca kr 525.
Ca kr 525. Vis mer

– Jeg bruker ikke mye foundation på sommeren, men noen ganger trenger jeg litt mer dekke. Guerlains L'Essentiel Foundation er flytende, lett og dekker godt uten å føles for tykt. Selv føler jeg at den gir meg en fin glød også, sier Malin Gaden, journalist i KK.

Ca kr 580.
Ca kr 580. Vis mer

– Jeg er veldig glad i Estée Lauder sin DayWear Sheer Tiny Release Moisturizer. Det er ikke helt en foundation, mer som en farget dagkem som ikke dekker for mye. Den gir glød og fukt, og har i tillegg solfaktor 15 og beskyttende antioksidanter, sier Stine Therese Strand, utgavesjef i KK.

Ca kr 356
Ca kr 356 Vis mer

– Jeg har i alle år brukt bareMinerals Original Foundation. Det er en pudder-foundation som blender perfekt inn i huden og som sitter hele dagen. Absolutt å anbefale, spesielt hvis du har en hud som er disponert for urenheter, sier Ronja Rognmo, frontansvarlig på KK.no.

Ca kr 289.
Ca kr 289. Vis mer

– Jeg har alltid vært helt frelst av Diors Diorskin Forever – den har jeg brukt helt siden jeg begynte å tjene mine egne penger, og liker den veldig godt. Likevel synes jeg prislappen er litt for dyr til å kjøpe ny med jevne mellomrom. Derfor gikk jeg i vinter over til Beauty Blender sin Bounce Liquid Whip Long Wear Foundation. Den er heldigvis litt billigere og like god. I tillegg gir jeg den et STORT pluss for beholderen som gjør at den ikke søler i det hele tatt når jeg påfører! Anbefales varmt fra meg, sier Silje Helgesen, journalist i KK.

Ca kr 465.
Ca kr 465. Vis mer
Ca. kr 449
Ca. kr 449 Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer