Chanel

17-åringen stjal showet under Chanels haute couture-visning

Lily-Rose Depp fikk det ærefulle oppdraget å avslutte det hele denne gangen - ikke Kendall Jenner.

CHANEL HAUTE COUTURE: Lily-Rose Depp stjal showet i denne kreasjonen signert Karl Lagerfeld. Foto: AFP
CHANEL HAUTE COUTURE: Lily-Rose Depp stjal showet i denne kreasjonen signert Karl Lagerfeld. Foto: AFP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at Cara Delevingne (24) valgte å ta en pause fra modellkarrieren sin, var det Kendall Jenner som var nestemann i tur til å bli Chanel og Fendi-designer Karl Lagerfelds (83) førstevalg. Å åpne eller å avslutte en motevisning anses som en stor ære, og de siste to årene har Kendall Jenner fått avslutte de fleste av dem, og det medfører også at Lagerfeld og Jenner går hånd i hånd og mottar applaus etter visningen. 

Men denne gangen hadde ting forandret seg. Hun som fikk mest oppmerksomhet etter at Chanel hadde vist frem sin haute couture for våren og sommeren 2017, var datteren til Johnny Depp (53) og Vanessa Paradis (44): 17 år gamle Lily-Rose Depp. Den fremadstormende modellen har vært en del av Chanel-gjengen i en god stund nå tross sin unge alder, og etter at hun avsluttet visningen denne uken, er vi sikre på at vi kommer til å få se mye mer av henne i fremtiden.

Depp deler også cover på et av verdens største magasiner denne måneden - nemlig Vogue Paris. I et innlegg på Instagram, hvor for øvrig 17-åringen har langt over 2 millioner følgere, skriver hun at «det er en ære å dele dette coveret med deg. Tusen takk for alt du har gjort for meg.»

LES OGSÅ: - Nok en gang bruker de jenter til å selge klær til kvinner

AVSLUTTER SHOWET: Lily-Rose Depp fikk i gang blitzregnet i denne Chanel-kreasjonen. Foto: AFP
AVSLUTTER SHOWET: Lily-Rose Depp fikk i gang blitzregnet i denne Chanel-kreasjonen. Foto: AFP Vis mer

Se antrekkene her

Kendall Jenner (21) og Bella Hadid (20) var også med i visningen, men ikke med like «store roller». Likevel så alle jentene vakre ut i couture-kjoler til hundretusener av kroner. Bella Hadid har også delt bilder på Instagram fra visningen hvor hun takker Lagerfeld for muligheten og gratulerer med en fantastisk kolleksjon. Jenner derimot har vi ikke sett noe fra enda.

LES OGSÅ: Derfor slettet Kendall Jenner Instagram-kontoen sin

Se noen av de ekstravagante antrekkene her!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer