Budsjettvennlig mote:

17 høstfavoritter til under tusenlappen

Slik spriter du opp de svarte og grå antrekkene dine.

BUDSJETTVENNLIG MOTE: Forny høstgarderoben uten at det tømmer lommeboka helt. Foto: Scanpix
BUDSJETTVENNLIG MOTE: Forny høstgarderoben uten at det tømmer lommeboka helt. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Det er rett og slett deilig å kle seg i lune og varme høstfarger. Selv om det fremdeles er ganske varmt ute, har vi begynt å fylle opp garderoben med noen nyheter.

Som alltid går det mye i oransje og brunt når vi snakker om høstfarger. Disse kombinerer vi gjerne med farger som vi nordmenn har mye av i skapet vårt: svart, grått og hvitt.

Enkle antrekk i svart, grått og hvitt funker alltid, men det er fint å tilføre de litt farge! Lurer du på hvordan du kan gjøre det? Les våre tips her:

Antrekk 1: Du har en hvit skjorte og svart bukse. Sprit opp antrekket med noen lekre sko - gjerne i sesongens hotteste mønster: dyreprint. Topp det hele med en jakke i en deilig høstfarge, og ikke glem smykkene!

LES OGSÅ: Skal sommerklærne bort? Få med deg disse tipsene før du kvitter deg med noe

17 høstfavoritter til under tusenlappen

Antrekk 2: Dressen er blant årets hotteste trender og selv om vi liker den veldig godt for seg selv, kan det være gøy å tilføre litt farge. Hva med å bruke en høyhalset genser under? Et mønstret tørkle gjør seg også godt i halsen til en dress. Slike tørkler finner du lett på Fretex eller andre bruktbutikker!

Antrekk 3: Svart topp til tå. Ønsker du å gi det svarte antrekket farge? Hva med å slenge en kimono over? Ha den åpen eller knyt den igjen for å definere midjen.

LES OGSÅ: Hertuginne Meghan hadde på seg en kjole og nå vil vi ha den

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer