BUDSJETTVENNLIG MOTE: Forny høstgarderoben uten at det tømmer lommeboka helt. Foto: Scanpix
BUDSJETTVENNLIG MOTE: Forny høstgarderoben uten at det tømmer lommeboka helt. Foto: Scanpix Vis mer

Budsjettvennlig mote:

17 høstfavoritter til under tusenlappen

Slik spriter du opp de svarte og grå antrekkene dine.

Det er rett og slett deilig å kle seg i lune og varme høstfarger. Selv om det fremdeles er ganske varmt ute, har vi begynt å fylle opp garderoben med noen nyheter.

Som alltid går det mye i oransje og brunt når vi snakker om høstfarger. Disse kombinerer vi gjerne med farger som vi nordmenn har mye av i skapet vårt: svart, grått og hvitt.

Enkle antrekk i svart, grått og hvitt funker alltid, men det er fint å tilføre de litt farge! Lurer du på hvordan du kan gjøre det? Les våre tips her:

Antrekk 1: Du har en hvit skjorte og svart bukse. Sprit opp antrekket med noen lekre sko - gjerne i sesongens hotteste mønster: dyreprint. Topp det hele med en jakke i en deilig høstfarge, og ikke glem smykkene!

LES OGSÅ: Skal sommerklærne bort? Få med deg disse tipsene før du kvitter deg med noe

image: 17 høstfavoritter til under tusenlappen

Antrekk 2: Dressen er blant årets hotteste trender og selv om vi liker den veldig godt for seg selv, kan det være gøy å tilføre litt farge. Hva med å bruke en høyhalset genser under? Et mønstret tørkle gjør seg også godt i halsen til en dress. Slike tørkler finner du lett på Fretex eller andre bruktbutikker!

Antrekk 3: Svart topp til tå. Ønsker du å gi det svarte antrekket farge? Hva med å slenge en kimono over? Ha den åpen eller knyt den igjen for å definere midjen.

LES OGSÅ: Hertuginne Meghan hadde på seg en kjole og nå vil vi ha den

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: