Sko

17 par sko for bar asfalt

Bytt ut de tunge vinterstøvlene.

BEINA GODT PLANTET PÅ JORDA: Ballerinasko er perfekt for deg som liker å ha litt bakkekontakt. Se informasjon on skoene lenger ned i saken.
BEINA GODT PLANTET PÅ JORDA: Ballerinasko er perfekt for deg som liker å ha litt bakkekontakt. Se informasjon on skoene lenger ned i saken. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Toppen av lykke er tørr asfalt, sol på himmelen og et par lekende lette ballerinasko på føttene. Gjerne med sløyfer på og i friske muntre farger som gult, blått og rosa, vårens hotteste farge.
 • Les også: Vårens sexy skopark
 • For nå kan vi endelig snart bytte ut de tunge vinterstøvlene med flate fristelser, noe som ikke minst er perfekt for deg som ikke liker høye hæler.
 • Les også: Skoene vi gleder oss til å bruke
 • Fargerikt og lekent

  Trendene denne sesongen gir løfter om mye lek og moro. Her går det i dristige farger, overraskende kombinasjoner og maritim stil med ruter og striper.Metallisk sølv og gull, små pyntespenner og lakkmaterialer er også hot.

  Sjekk ut våre ballerinafavoritter her:

  Tøffe, typete takter

  Får du panikk av å gå med lave sko? Da kan du glede deg over det spreke utvalget av sko med høye hæler som finnes der ute.Vårens skoletter, pumps og støvletter er inspirert av designere som Givenchy, Marni og Pierre Balmain. Her går det i etnisk hippiestil, rocka nagler og posh folklore. Få full oversikt over alle trendene og verdens fineste sko her.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer