Klær på budsjett:

17 plagg som ser dyrere ut enn de er

Her kan du gjøre noen kupp!

KLÆR PÅ BUDSJETT: Nei, et par kule sko og en lekker veske må ikke koste 10 000 kroner for å være helt rå! Foto: Scanpix
KLÆR PÅ BUDSJETT: Nei, et par kule sko og en lekker veske må ikke koste 10 000 kroner for å være helt rå! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Det skjer ganske ofte at jeg kommer over et bilde på Instagram til en eller annen superkjent moteprofil som har de lekreste plaggene noensinne, og umiddelbart tenker at alt ligger langt utenfor mitt budsjett.

Men det som også skjer ganske ofte er at jeg blir svært så overrasket! Noen ganger er det snakk om plagg og tilbehør fra billigkjeder som Zara, H&M og Lindex som ser langt dyrere ut enn det prislappen faktisk tilsier.

Psst: Visste du at skjønnhetsproduktet Rihanna, Adele og Victoria Beckham sverger til bare koster 100 kroner?

Derfor bestemte jeg meg for å ta en titt innom de ulike nettbutikkene for å se om jeg finner plagg som ser langt dyrere ut enn de er. Og jeg fant, jeg fant! Ta en titt på de mange funnene under:

Tips! Har du sett den superpopulære hatten til Jacquemus? H&M har laget sin egen variant, så dersom du ønsker et budsjettvennlig alternativ er ikke denne så dum.

LES OGSÅ: Beyonce overrasket i skandinavisk design!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer