Trender

17 trender som gjelder nå

Knallfarger, blomstermønster, skinn og denim.

TRENDER: Vi har sett til catwalken og gatemoten for vårens viktigste trender. FOTO: Acielle Tanbetova.
TRENDER: Vi har sett til catwalken og gatemoten for vårens viktigste trender. FOTO: Acielle Tanbetova. Vis mer
Publisert

En ny sesong betyr nye trender. Selv om mange kanskje vil hevde at det nå finnes så mange samtidige trender at begrepet nærmest har mistet betydning.

Men så er det liksom alltid noe som vil stikke seg ut og frem. Det som har dominert på catwalken, og ikke minst blitt sett i den etterhvert så viktige gatemoten.

Her er 17 trender som blir store i vår:

1. Gressgrønn

Den knallgrønne fargen gir oss skikkelige vår og sommervibber, og var en gjenganger både gatelangs og på catwalken denne sesongen.

2. Denimdager

At jeans er i motebildet, kommer ikke som en overraskelse. I år skal man kle seg i det slitesterke materialet fra topp til tå.

3. Dilla på lilla

Lilla i alle nyanser fyller butikkene akkurat nå. Kle deg opp i et hel-lilla antrekk, eller velg ett eller to utvalgte plagg til å heve stilfaktoren.

4. Baggy

Nå skal jeansen være vid og fotsid. La deg inspirere av stilstjerner gatelangs, og kombiner buksen med en smalere overdel, et par høye hæler og kult tilbehør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.