Gult

18 gule plagg til påsken

Fargerikt, fresht og deilig!

GÅ FORT GULT: Bare se så fint det er med et fargerikt antrekk! Foto: Rex Features
GÅ FORT GULT: Bare se så fint det er med et fargerikt antrekk! Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis det er en farge som virkelig bare gjør oss glade, så er det gul! Men det er også en farge du ikke ser mange sprade rundt i til daglig. Kanskje er det fordi det er en nokså sterk farge, og at vi dermed blir litt skremt med en gang vi ser den. Men jeg og mange andre hadde nok hatt godt av å tilføre litt farge i antrekket!

Ofte er det ikke mer som skal til enn et par lekre sko, en veske som gjør litt ut av seg, eller et par øredobber som henger og glitrer i ørene. Til i sommer har vi derimot tenkt å finne den perfekte, gule sommerkjolen vi skal ha med oss år etter år. Du finner et utvalg av ulike stiler i kollasjen under. 

Der finner du også topper, bukser og skjørt i den deilige gulfargen. Vi nærmer oss tross alt påske, og da passer det perfekt å få inn litt gult i garderoben. Sjekk ut noen av våre favoritter i bildekollasjen her under. Er det noe som faller i smak?

LES OGSÅ: Få en sniktitt på H&Ms nye butikk «Arket»
LES OGSÅ: 7 nettbutikker du ikke visste eksisterte (men du burde)
LES OGSÅ: Gigi Hadid dukket opp i norsk design

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer