Klær på budsjett:

18 superfine funn til under 500 kroner

Gjør deg klar til våren!

BUDSJETTVENNLIGE FAVORITTER: Ta en titt i kollasjen nederst i saken og finn fantastiske vårklær til under 500-lappen! FOTO: NTB Scanpix
BUDSJETTVENNLIGE FAVORITTER: Ta en titt i kollasjen nederst i saken og finn fantastiske vårklær til under 500-lappen! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er nok ikke bare vi i KK som sitter og venter på den dagen hvor vi kan bytte ut ullkåpa med denimjakken og vintersko med sandaler?

Selv om det kan bli en liten stund til dette skjer, så kan vi jo begynne å fylle opp vårgarderoben din? Noen av plaggene som er i butikk nå kan også fint brukes i disse dager. Alt handler om hvordan du styler det!

Selv om en fotsid, fargerik kjole ser veldig sommerlig ut, kan den fint kombineres med bikerboots og en lekker, lang kåpe. Denimjakken kan også styles med en ullgenser med høy hals. Kanskje til og med en skjorte over ullgenseren?

Vårklær kan så absolutt brukes nå, det er bare å ha lag på lag-stylingen i bakhodet! For å kickstarte vårsesongen har vi funnet 18 superfine plagg og tilbehør til under 500 kroner!

LES OGSÅ: Disse 4 plaggene gir deg Meghan Markle-stilen

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer