Julegavetips:

19 miljøvennlige julegaver

Disse kan passe fint til den miljøbevisste i familien eller vennekretsen!

MILJØVENNLIGE JULEGAVER: Her finner du mange gode tips! Foto: NTB Scanpix
MILJØVENNLIGE JULEGAVER: Her finner du mange gode tips! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Vi kjøper kanskje for mye ting her til lands, men hvis du først skal kjøpe en julegave - hvorfor ikke velge en som enten er vegansk eller laget i et resirkulert materiale?

Noen merker velger også å gi tilbake til miljøet ved å støtte organisasjoner eller ved å ta et tydelig standpunkt - for eksempel ved å være veganske og «cruetly free»!

byTiMoDersom du kjøper en plagg som er produsert i 100 prosent bærekraftig viskose, så planter det norske merket byTiMo tre trær for hvert tre de tar for å lage den viskosen.

- I tillegg produserer vi klær som er ment for å vare lenge. Det vil si langvarige, gode kvaliteter og heller ikke de «raskeste trendene», sier markedssjef Elisa Mollatt.

KappahlI sin Limited Edition-kolleksjon har Kappahl laget flere spennende plagg - på flere spennende måter. Deriblant er deres hvite, vatterte jakke laget av resirkulert polyester, mens den grå kåpen med brune ermer er laget av tøyrester!

neubauBrillene i neubaus eyewear-kolleksjon er produsert og pakket inn i bærekraftige materialer. I tillegg støtter de non-profit organisasjoner som jobber med å revitalisere naturen i bymiljøet!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer