Høstmote:

19 plagg i høstens deiligste farger

Hvilken farge er din favoritt?

HØSTMOTE: Se så fint det er med både rosa og burgunder! Vi har funnet 19 plagg i høstens deiligste farger nederst i saken. Hva velger du? Foto: NTB Scanpix
HØSTMOTE: Se så fint det er med både rosa og burgunder! Vi har funnet 19 plagg i høstens deiligste farger nederst i saken. Hva velger du? Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Hvis det er en ting vi elsker med høsten, så er det alle klærne som befinner seg i butikk nå. Det bugner av superfine skjørt, deilige strikkagensere og de mest fantastiske høstkåpene. Og selv om vi er ganske flinke til å shoppe disse plaggene, er det noe vi så absolutt bør bli bedre på: å bruke mer farger!

Jeg kan være den første til å si at dette er noe jeg ikke er flink på. Men hver gang jeg scroller meg gjennom utallige nettbutikker som har så mye fint inne, skjønner jeg ikke hvorfor. Men sånn er det nok med mange nordmenn. Vi elsker våre sorte, hvite og grå plagg, og det er vanskelig å rive seg bort fra dem. De funker liksom alltid!

Men sannheten er at det er så latterlige mange fine plagg der ute nå i de mest fantastiske høstfargene. Blått, oransje, rødt, lilla og grønt er noen av våre favoritter og du må gjerne style de med hverandre! For hvis det er en ting som er hot denne høsten, så er det å gå for et antrekk i en og samme farge. Kjør på med blå bukse og blå genser, en rød kåpe til den røde kjolen din, eller et lekkert sett i lilla!

Eller så kan man som alltid begynne i det små og bytte ut den sorte genseren med en strikkagenser i en deilig oransje-farge. Den sorte kåpen kan du også la hvile litt og heller sjekke ut noen av de mer fargerike alternativene. Under har vi samlet sammen 19 plagg i høstens deilige farger. Hvilken farge er din favoritt?

LES OGSÅ: Verdens mest populære farge er kåret!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer