Vårmote:

19 plagg som gir den ultimate vårfølelsen

Som vi gleder oss!

VÅRMOTE: Vi har funnet plaggene som kickstarter våren! FOTO: NTB Scanpix
VÅRMOTE: Vi har funnet plaggene som kickstarter våren! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det ser kanskje ikke ut som om bar bakke og grønt gress er like rundt hjørnet, men årets første vårmåned er det, og det har vi tenkt til å feire! Vi er nok ikke de eneste som sitter og venter på at gradestokken skal vise varmere temperaturer?

For det er nok ikke mye mer vi kan gjøre enn å vente. Men mens vi venter på årets første vårtegn, kan du ta en titt på de mange nyhetene som er kommet i butikk. For oss er lukten av en ny skinnjakke et like stort vårtegn som hestehov langs veikanten. Å, som vi gleder oss til å finne frem skinnjakka igjen!

Det samme gjelder denimskjørtet, et par trendy mules og en lett sommerkjole. Vi gleder oss også til å kunne droppe strømpebuksa under både skjørt og jeans! Selv om dette mest sannsynlig ikke vil skje i løpet av de neste ukene, kan vi alltids gjøre oss klare til våren og sikre oss et par vårtegn til garderoben.

LES OGSÅ: Her er tv-seriene for deg som elsker mote

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer