Victoria Beckham

20 år med Victoria Beckham

Se den fantastiske stilforvandlingen fra Posh Spice i '97 til motedronning i 2017.

Publisert
Sist oppdatert

Ser man på Victoria Beckham (43) i dag, skulle man ikke tro at karrieren hennes begynte som en av medlemmene i jentegruppen Spice Girls. I dag er 43-åringen en svært suksessfull businesskvinne med sitt eget klesmerke og hun er kanskje mer kjent for det at hun sjeldent smiler til kamera og gjemmer seg bak store solbriller.

Tilbake på 90-tallet hadde fru Beckham nemlig en helt annen stil. De åletrange Hervé Leger-kjolene er i dag byttet ut med løse dressbukser og hvite skjorter. I 1999 giftet hun seg med fotballspiller David Beckham (41), og siden har paret møtt opp på de fleste tilstelninger sammen - gjerne i koordinerte antrekk. 

LES OGSÅ: Vetements-buksen som har glidelås i rumpa får massiv oppmerksomhet: Dette har moteekspertene å si om saken

Akkurat som Victoria er også ektemannen David moteinteressert, og har blant annet laget egne kolleksjoner for H&M. I dag har Victoria sitt eget merke som heter Victoria Beckham, og selv om plaggene er svært populære, har hun også mottatt mye kritikk. Spesielt for modellene hun har valgt å bruke på catwalken.

Ifølge Mirror.co.uk mottok designeren mange krasse tilbakemeldinger på valg av svært tynne modeller etter visningen sin for våren 2016. Blant kommentarene var følgende: 

«Du burde ikke promotere tynne modeller - du burde skamme deg»! og «De jentene er altfor tynne. Jeg skjønner at de får klærne til å se bra ut, men ekte kvinner bruker også klær»

LES OGSÅ: Victoria Beckham takket 17 år gammel modellstjerne etter visning 

BUCKINHAM PALACE: Victoria Beckham mottar sin OBE av prins William. Foto: Pa Photos
BUCKINHAM PALACE: Victoria Beckham mottar sin OBE av prins William. Foto: Pa Photos Vis mer

Mottok OBE-medaljen

Men det er ikke bare klesmerket til Beckham som tar opp mye av tiden hennes. Hun har også drevet med mye veldedighetsarbeid, noe hun nå har mottatt en OBE for. OBE står for «Officer of the Most Excellent Order of the British Empire» og deles ut av dronningen til noen som har spilt en viktig rolle i forretningslivet, innen veldedighet eller den offentlige sektoren.

I april mottok Victoria Beckham den såkalte OBE-en av prins William (34) selv. Beckham har tidligere sagt at «fashion stole my smile», men da prinsen ga henne utmerkelsen var det vanskelig for henne å ikke trekke på smilebåndene. 

- Hvis du drømmer stort og jobber hardt kan du oppnå utrolige ting, sa 43-åringen etter mottakelsen på Buckingham Palace ifølge Evening Standard.

Berømt familie

Men det er ikke bare Victoria selv som har gjort det bra. Som de fleste vet er hun gift med fotballegende David Beckham, som også mottok OBE-medaljen for 14 år siden, og sammen har de fått fire barn: Brooklyn (18), Romeo (14), Cruz (12) og Harper (5). Romeo har allerede blitt et kjent ansikt i moteindustrien da han ifjor var en del av Burberrys julekampanje, og 18 år gamle Brooklyn fikk søkelyset rettet mot seg etter at han var fotograf for en Burberry-kampanje.

Det ble nemlig mye fokus rundt 17-åringen i mediene da han også ble hyret inn av Burberry til å fotografere deres nye parfymekampanje i Londons trendy gater. Dette har satt sinnet i kok hos flere personer, som via sosiale medier har kritisert det britiske motehuset for å sette en 16-åring, uten spesielt mye fotoerfaring, til å ta bilder til motekampanjen. Du kan lese hele saken her!

LES OGSÅ: Beckham-skandalene vi aldri glemmer

Minstemann Harper er bare 5 år gammel, men har en garderobe mange av oss gjerne skulle hatt. Bare i en litt større størrelse, da. Det er helt klart og tydelig at Victorias egen stil går igjen i Harpers, men nå var det først og fremst stilforvandlingen til Victoria selv vi skulle ta en titt på! Du kan se et hav av bilder i karusellen under - du husker garantert noen av disse antrekkene!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer