Victoria Beckham

20 år med Victoria Beckham

Se den fantastiske stilforvandlingen fra Posh Spice i '97 til motedronning i 2017.

Publisert
Sist oppdatert

Ser man på Victoria Beckham (43) i dag, skulle man ikke tro at karrieren hennes begynte som en av medlemmene i jentegruppen Spice Girls. I dag er 43-åringen en svært suksessfull businesskvinne med sitt eget klesmerke og hun er kanskje mer kjent for det at hun sjeldent smiler til kamera og gjemmer seg bak store solbriller.

Tilbake på 90-tallet hadde fru Beckham nemlig en helt annen stil. De åletrange Hervé Leger-kjolene er i dag byttet ut med løse dressbukser og hvite skjorter. I 1999 giftet hun seg med fotballspiller David Beckham (41), og siden har paret møtt opp på de fleste tilstelninger sammen - gjerne i koordinerte antrekk. 

LES OGSÅ: Vetements-buksen som har glidelås i rumpa får massiv oppmerksomhet: Dette har moteekspertene å si om saken

Akkurat som Victoria er også ektemannen David moteinteressert, og har blant annet laget egne kolleksjoner for H&M. I dag har Victoria sitt eget merke som heter Victoria Beckham, og selv om plaggene er svært populære, har hun også mottatt mye kritikk. Spesielt for modellene hun har valgt å bruke på catwalken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer