GJØR ET MOTEKUPP: Vi har funnet 20 budsjettvennlige plagg og tilbehør som ser langt dyrere ut enn de faktisk er!
GJØR ET MOTEKUPP: Vi har funnet 20 budsjettvennlige plagg og tilbehør som ser langt dyrere ut enn de faktisk er! Vis mer

Klær på budsjett:

20 budsjettvennlige motekupp

Disse plaggene kan du ta med deg inn i høstsesongen.

Av en eller annen grunn klarer vi alltid å finne grunner til å shoppe. Grunner som får oss inn på tankegangen at det er helt OK å kjøpe de skoene eller den toppen. Men en slik tankegang kan bli ganske så dyr i lengden. Spesielt når DE skoene er signert et hot designer... Nei, jeg må la min indre Carrie Bradshaw få en aldri så liten pause. Nå er det på tide å tenke litt budsjettvennlig!

I denne omgang har jeg saumfart nettbutikkene etter alt. Jeg hadde ikke en eneste plan da jeg trykket på «nyheter»-knappen og måtte scrolle meg gjennom uendelige mengder plagg. Nå bugner det nemlig at høstnyheter i nettbutikkene, og her kan du gjøre noen fantastiske budsjettkupp. Du kommer faktisk ikke til å tro prislappen på noen av disse plaggene - det ser jo så dyrt ut!

Selv om vi så å si var på utkikk etter alt denne ganger, er det noen ting som falt spesielt i smak hos oss. Akkurat nå har vi forelsket oss helt i lange, løse og ledige kjoler som gjerne kan kombineres med et par iøynefallende «sock boots». Har du ikke sett disse skoene? Sjekk ut denne saken! Vi tenker nemlig å kombinere rosa og rødt sammen en god del i høst, og i bildekarusellen under finner du nettopp dette - og andre deilige klær på budsjett!

LES OGSÅ: Heidi Klums MTV-utringning er signert norsk designer
LES OGSÅ: Tidenes verste MTV VMA-antrekk - disse kjendisene havner på listen
LES OGSÅ: 4 damer over 50 år med SÅ kul stil!

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: