Klær på budsjett:

20 budsjettvennlige motekupp

Disse plaggene kan du ta med deg inn i høstsesongen.

GJØR ET MOTEKUPP: Vi har funnet 20 budsjettvennlige plagg og tilbehør som ser langt dyrere ut enn de faktisk er!
GJØR ET MOTEKUPP: Vi har funnet 20 budsjettvennlige plagg og tilbehør som ser langt dyrere ut enn de faktisk er! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Av en eller annen grunn klarer vi alltid å finne grunner til å shoppe. Grunner som får oss inn på tankegangen at det er helt OK å kjøpe de skoene eller den toppen. Men en slik tankegang kan bli ganske så dyr i lengden. Spesielt når DE skoene er signert et hot designer... Nei, jeg må la min indre Carrie Bradshaw få en aldri så liten pause. Nå er det på tide å tenke litt budsjettvennlig!

I denne omgang har jeg saumfart nettbutikkene etter alt. Jeg hadde ikke en eneste plan da jeg trykket på «nyheter»-knappen og måtte scrolle meg gjennom uendelige mengder plagg. Nå bugner det nemlig at høstnyheter i nettbutikkene, og her kan du gjøre noen fantastiske budsjettkupp. Du kommer faktisk ikke til å tro prislappen på noen av disse plaggene - det ser jo så dyrt ut!

Selv om vi så å si var på utkikk etter alt denne ganger, er det noen ting som falt spesielt i smak hos oss. Akkurat nå har vi forelsket oss helt i lange, løse og ledige kjoler som gjerne kan kombineres med et par iøynefallende «sock boots». Har du ikke sett disse skoene? Sjekk ut denne saken! Vi tenker nemlig å kombinere rosa og rødt sammen en god del i høst, og i bildekarusellen under finner du nettopp dette - og andre deilige klær på budsjett!

LES OGSÅ: Heidi Klums MTV-utringning er signert norsk designer
LES OGSÅ: Tidenes verste MTV VMA-antrekk - disse kjendisene havner på listen
LES OGSÅ: 4 damer over 50 år med SÅ kul stil!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer