Festkjole:

20 fantastiske festkjoler til romjula

Her finner du både budsjettvennlige alternativer og kjoler til deg som skal bruke litt ekstra!

ÅRETS FESTKJOLER: Scroll deg ned i saken og finn 20 superfine festkjoler! Foto: Scanpix
ÅRETS FESTKJOLER: Scroll deg ned i saken og finn 20 superfine festkjoler! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Vi nærmer oss romjula med stormskritt og fram til nå har ukene bestått av en del julebord og andre feiringer. Desember er litt av en festmåned og med disse festene kommer også et par antrekk. Selvfølgelig kan man investere i noen godbiter og ha dem i mange år, men det er alltid gøy med noe nytt i klesskapet.

Kanskje trenger du faktisk et nytt antrekk til årets festsesong? Førjulstida flyr forbi og plutselig står du der når all jobb er forbi for 2017, men romjuls- og nyttårsantrekket - det rakk du ikke å få tak i. Da kan det være lurt å ta en titt på kjolene vi har funnet nederst i saken. Psst: Her har du noen superfine julegaver til under 500 kroner!

Disse godbitene kan du svinge deg rundt i både 2., 3., 4. og 5. dag! Gå for en enklere sort variant du kan bruke dresse opp til fest med spreke hæler og iøynefallende tilbehør, eller ta den helt ut med paljetter, glitter og glam. Det er jo nå det er sesong for nettopp det!

LES OGSÅ: Daisy Ridleys beste antrekk fra Star Wars-turneen

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer