Jakker

20 jakker i imitasjonsskinn

Ingen av disse jakkene koster over 600 kroner.

Publisert
Sist oppdatert
Når det gjelder klassikere som skinnjakken, kan du trygt gå for ekte vare.

Men er lommeboken slunken - eller du er litt usikker på hvilken modell du vil ha, kan det være greit å se etter rimeligere alternativer.

SE OGSÅ: Jakken du ALLTID kan bruke

Imitasjonsskinn

Heldigvis finnes det mange fine jakker i imitasjonsskinn. Disse er ofte betraktelig billigere enn ekte skinnjakker.

I dag ser også jakker i kunstig skinn mye bedre enn ut enn før. Noen av imitasjonene er så gode at du nesten ikke ser forskjell.

Husk imidlertid å ta vare på den «fake» skinnjakken din også. Ikke la den henge i direkte sollys eller nær varmekilder, som ovner eller peiser, da kan den sprekke opp.

20 JAKKER: Finn din favoritt


Trendy? Gå for «fake»

Har du lyst til å prøve deg på en veldig trendy variant, er det alltid smart å gå for en som er billig.

I vår ser vi også skinnjakker i trendy pasteller. Vil du teste ut en lys og dus variant denne sesongen, kan det altså være greit å velge imitasjonsskinn – til en rimeligere penge.

Har du imidlertid råd til å investere i en jakke i ekte skinn i vår, kan det lønne seg å gå for klassiske modeller. Da kan du ha glede av den i mange år.

Vårmote 2012

Sjekk også ut KK.no sin store trendrapport for våren/sommeren 2012 - og vår oversikt over hvilke trender som resirkuleres denne sesongen.
Vi har dessuten fått en titt på hvordan våren blir hos kleskjedene H&M, Bik Bok, Lindex, Gina Tricot, Cubus, Vero Moda, KappAhl, Weekday, Monki, MQ, Monsoon, nettbutikken La Redoute og veske- og tilbehørskjedene Accessorize og Morris

MC-BABE: (F.v) Louis Vuitton, Ralph Lauren og Versace går alle for lyse bikerjakker i vår. Foto: All Over Press
MC-BABE: (F.v) Louis Vuitton, Ralph Lauren og Versace går alle for lyse bikerjakker i vår. Foto: All Over Press Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer