Solbriller

20 kule solbriller til under 100-lappen

Pilot, retro, runde og divainspirert - her er de hotteste modellene.

SUKKERTØYROSA FRISTELSER: Det som er så gøy med billige solbriller, er at du har råd til så mange fler - du kan være mye mer vågal, siden du får et bredt arsenal av ulike solbriller å velge mellom. Et par lyserosa modeller, inspirert av Stella McCartney, for eksempel? Øverst i ulike rosanyanser (kr 70, HM), i wayfarer-stil (kr 80, Nelly.com) og trill runde (cirka kr 100, Asos.com). Foto: All Over Press/Produsenter
SUKKERTØYROSA FRISTELSER: Det som er så gøy med billige solbriller, er at du har råd til så mange fler - du kan være mye mer vågal, siden du får et bredt arsenal av ulike solbriller å velge mellom. Et par lyserosa modeller, inspirert av Stella McCartney, for eksempel? Øverst i ulike rosanyanser (kr 70, HM), i wayfarer-stil (kr 80, Nelly.com) og trill runde (cirka kr 100, Asos.com). Foto: All Over Press/Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hva er vel en sommer uten et par smarte solbriller på nesetippen. Vi gjemmer oss bak dem, mens vi nipper til en milkshake mens seilbåtene dupper sakte forbi.

Og det er mye som frister der ute - trendene har nemlig tatt et byks i en sprek og fargerik retning denne sesongen:

- Vi ser mange skarpe farger både på stangen og på selve linsen, og dyriske mønstre og detaljer fra naturen, som blomster og krystaller, går igjen, har Ylva Bäckström, Marketing Manager i Luxottica Nordic, sagt til KK tidligere.

Men vi vet jo at dyre designerbriller koster penger. Hva med 20 ulike briller til samme pris som én modell fra Marc Jacobs, Cèline eller Prada?

Vekk din indre filmdiva

Vi har vært forelsket i 40- og 50-tallet flere år på rad nå, og særlig er det briller med cateye-form som er i vinden.

Denne modellen kler de aller fleste, og er absolutt verdt et forsøk. Går du for en billig modell, har du dessuten råd til å være litt vågal.

Tips: Ta alltid smiletesten når du prøver solbriller - spretter de opp på kinnet, er det ikke riktig modell for ditt ansikt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer