Shoppe På Salg

20 plagg fra salget vi har lyst på NÅ

Mange av disse godbitene ser mye dyrere ut enn det de faktisk er!

SHOPPE PÅ SALG: Ta med deg venninnene dine og stikk en tur på det nydelig salget som befinner seg både på nett og i butikk! Foto: Shutterstock
SHOPPE PÅ SALG: Ta med deg venninnene dine og stikk en tur på det nydelig salget som befinner seg både på nett og i butikk! Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det store sommersalget fortsetter og vi klarer ikke la være å plukke ut noen flere plagg vi har ganske så lyst på. Men det skal sies: Det er ikke så lett å finne dem i dette havet av klær, sko og tilbehør. Ekstremt mye er blitt lagt ut for salg nå, og som alltid er det ikke alt som er verdt å klikke hjem. 

Vi har derfor samlet sammen noen av våre favoritter akkurat nå. Det er en god blanding av plagg du alltid kommer til å trenge i klesskapet, som for eksempel jeans og en trenchkåpe, plagg som skiller seg litt ut fra mengden, og selvfølgelig plaggene vi har ekstremt lyst til å unna oss om lommeboka tilsier det.

Det er ganske lett å la seg rive med når man ser såpass lave priser. Men det er et par ting du bør huske på før du klikker visse plagg hjem! Handler du på utenlandske nettsider kan det medføre enn tollavgift om du handler over maksgrensen. Les mer om det her! 

Er du usikker på størrelse? Flere nettbutikker har kommentarfelt hvor folk legger igjen sine opplevelser med plagget de har kjøpt. Husk å ta en titt her før du legger klærne i handlekurven. Sjekk også beskrivelsen av plagget. Stoffet kan ha mye å si for hvordan plagget er, så dersom du er usikker på hvordan det vil se ut når du får det hjem, kan du ta en tur i klesskapet ditt først og se om du finner noe i samme stoff. Noen ganger kan nemlig klærne se ganske så annerledes ut i virkeligheten enn på bildene til nettbutikken.

Det er alltids et lite sjansespill å handle på nett, men til gjengjeld kan du alltids sende det tilbake eller ende opp med noen skikkelig kupp! Psst: Slik finner du de beste prisene på populære skjønnhetsprodukter!

LES OGSÅ: Kendall Jenner overrasker nok en gang med buksevalg!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer