<strong>TRYGG TREND:</strong> Det blir mye oransje også til høsten. Disse plaggene er i salg allerede nå. Få mer info om priser og se flere plagg i bildeviseren under. Foto: Produsentene
TRYGG TREND: Det blir mye oransje også til høsten. Disse plaggene er i salg allerede nå. Få mer info om priser og se flere plagg i bildeviseren under. Foto: Produsentene Vis mer

Trender 2011

20 sikre motekjøp på sensommeren

Alle kan gå i trendfargen oransje.

Publisert
Sist oppdatertStem her!

Liker du oransje?
En av de heteste fargene denne sommeren er oransje. Og da snakker vi ikke om sarte, utvannede pasteller.

Har du allerede forelsket deg i den saftige fargen, kan du glede deg over at trenden fortsetter til høsten.

SE OGSÅ: Sesongens tryggeste knallfarge

Ja, kommer definitivt til å prøve meg på oransje
 
54 (32%)
Ja, har mange oransje plagg allerede!
 
40 (24%)
Nei
 
35 (21%)
Fint, men ikke helt min stil...
 
27 (16%)
Usikker
 
14 (8%)

En holdbar trend

Oransjefargede plagg er med andre ord noe av det sikreste du kan kjøpe akkurat nå.

La deg inspirere av designere som Gucci og Diane von Furstenberg som har kombinert den med lilla i vår. Eller du kan gjøre som Jil Sander og gå for en ensfarget mandarinfarget maxikjole.

Den sommerlige fargen har som nevnt lang holdbarhetsdato. Når temperaturen synker, er faktisk varme krydderfarger enda hetere enn før. Kombiner gjerne rustne oransjetoner med plagg i brunt og rødt for en lun lag på lag-stil.

Se oransje kjøpetips i butikk nå:


Men kler du oransje?

Nå tenker du gjerne at oransje ikke er fargen for deg. Jo, det er en farge først og fremst for deg som kler varme toner. Men det betyr ikke at du som ser best ut i kjølige farger ikke kan bruke den.

Trikset er å bruke plagg i kalde farger nærmest ansiktet og oransje på underdelen. Et annet råd er å velge oransje tilbehør, som en veske eller et belte.

Har du funnet en oransje overdel som sitter som et skudd, men i en tone som ikke er særlig flatterende? Prøv å jukse det til med for eksempel et skjerf i en farge som kler deg.

Usikker på om du kler fargen? Hold plagget opp mot ansiktet. Gir det deg glød eller blir du bare blass? Blodårene på underarmen din kan også gi deg en pekepinn på om du kler varme eller kjølige toner best.

Mer høstmote

Nysgjerrig på hva som er å finne i butikkene til høsten? Plagg for høstkolleksjonen begynner allerede å komme for salg.

KK.no har fått en sniktitt på hva som kommer hos kleskjedene H&M, Cubus, Bik Bok, Lindex, H&M, Gina Tricot, Vila, Vero Moda, Only, Selected Femme, KappAhl, tilbehørskjeden Pieces, Monki og Weekday.

<strong>HØSTFARGE:</strong> Fra Burberry Prorsums høstkolleksjon. Foto: All Over Press
HØSTFARGE: Fra Burberry Prorsums høstkolleksjon. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer