VAKRE KJOLER: Mer informasjon, priser og flere kjoler ser du i bildeviseren lenger nede i artikkelen. Foto: Produsentene
VAKRE KJOLER: Mer informasjon, priser og flere kjoler ser du i bildeviseren lenger nede i artikkelen. Foto: Produsentene Vis mer

Kjoler

20 supre kjolekjøp denne sommeren

De er rimelige, trendy og kommer i de mest behagelige stoffene.

Publisert
Når du er på jakt etter årets nye sommerkjole, kan det være greit ikke å bare tenke på hvordan plagget ser ut.

Hvilke stoffer som er brukt har også mye å si når varmegradene stiger.

Naturlige tekstiler som bomull, lin og silke lar huden puste - mens syntetiske stoffer som polyester og nylon kapsler inn varmen og kan gjøre at det fort blir klamt.

SE OGSÅ: Maxikjolene du kan bruke nå

Sommervennlige kjoler

Den perfekte kjolen er med andre ord ikke bare trendy. Du gjør også deg selv en stor tjeneste ved å sjekke merkelappen på innsiden.

Her har vi imidlertid gjort det for deg, og har plukket ut 20 kjoler som er helt riktige denne sommeren - på alle måter.

Se kjolene her:


Mer vår/sommer 2011

Full oversikt over våren store catwalktrender får du ved å klikke her. Og da KK.no spurte «kvinnen i gata» hvilken av disse hun likte best, var det 70-tallsstilen som scoret høyest.

Foretrekker du den helhvite looken, går både H&M og KappAhl for denne. H&M med sin Conscious Collection og KappAhl med sin Vintage Stories-kolleksjon.

Sjekk også kolleksjonene til KappAhl, Indiska, Zara, Vero Moda, Only og Vila, Lindex, Monki, Weekday, KappAhl, La Redoute, Gina Tricot, Ecco, Levis og H&M - i tillegg til moteredaksjonens favoritter.
Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer