årets Farge

2017s mest populære farge er allerede kåret

Brun er fargen vi skal bruke mer av fremover og derfor at vi funnet de fineste plaggene i butikk nå!

ÅRETS FARGE: Brunt er kåret til årets farge og nyansen på denne lekre kjolen er kun en av mange delikate bruntoner. Foto: Rex Features
ÅRETS FARGE: Brunt er kåret til årets farge og nyansen på denne lekre kjolen er kun en av mange delikate bruntoner. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uken kåret Dagny Fargestudio årets farge 2017, og til vår glede (og overraskelse) er fargen langt fra tidligere vinnerfarger som blågrønt og lilla. Årets farge er nemlig brunt!

Brun er med andre ord fargen vi skal bære fremover, og tenker du som oss at brun er brun, så tar du feil! Den delikate og varme fargen kommer nemlig i et uendelig antall nyanser, slik som vi har sett på catwalken de siste sesongene, og nå særlig under Fashion Week både i New York, London og Paris. Mørke brun, sortbrun, lysebrun, cognac, whiskey, kaffe, rødbrun, kamel og sjokolade er kun et par av de brune nyansenes spenn, og vi klarer ikke bestemme oss for hvilken vi liker best.

Vi blir heller ikke mindre glad i fargen ettersom den er sterk knyttet til vårt kjære land. Brunt har nemlig vært en viktig farge for både vår arkitektur, mat og tildels våre klær gjennom årene ifølge Dagny. Treverk har jo tross alt vært vår signatur i titusenvis av år!

Så for å feire den delikate fargens «comeback» har vi samlet våre favoritt plagg, sko og tilbehør i butikk nå - i alle mulige brune nyanser selvfølgelig!

LES OGSÅ: Rosa er uforventet nok en av høstens hotteste farge!

Dersom du ønsker å dra trenden helt ut kan du enkelt kombinere de forskjellige brun-nyansene sammen og gå for en «all-brown look». Syns du det blir litt mye å gå i ett med jorden er et egentlig bare fantasien som setter grenser for hvilke farger du kan kombinere med brunt. Brun, spesielt den brunsorte og cognac, fungerer nemlig like godt som en basefarge som sort og hvitt. To av våre favoritt kombinasjoner er mørkebrunt med rødt og cognac med hvitt - perfekte hverdagstoner som passer til de fleste anledninger enten det er skole, jobb eller et spennende møte som står for tur!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer