Fantastiske brudekjoler:

2018s mest minneverdige kjendisbryllup

Har du sett Priyanka Chopras 22 meter lange slør?

STORSLÅTT BRYLLUP: Bloggeren Chiara Ferragni var blant dem som giftet seg i 2018. Se bilder fra bryllupet lengre ned i saken. Foto: Skjermdump fra Instagram / @chiaraferragni
STORSLÅTT BRYLLUP: Bloggeren Chiara Ferragni var blant dem som giftet seg i 2018. Se bilder fra bryllupet lengre ned i saken. Foto: Skjermdump fra Instagram / @chiaraferragni Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

2018 går mot slutten og vi har tatt en titt på noen av de fantastiske bryllupene som har funnet sted i år.

ANNABEL ROSENDAHL + PETTER RAVN DØSSLAND

Den norske influenceren Annabel Rosendahl fikk sin Petter Ravn Døssland i sommer under et helt nydelig bryllup i Toscana. Et bryllup som faktisk ble skrevet om av selveste Vogue!

Rosendahl hadde på seg en fantastisk kjole fra Otilia Brailoiu. Den stylet hun med blå Manolo Blahnik pumps og en perlebesatt Shrimps-veske.

PRIYANKA CHOPRA + NICK JONAS

I starten av desember giftet skuespiller Priyanka Chopra (36) seg med artisten Nick Jonas (26). Chopra er fra Jamshedpur i India, så det ble selvfølgelig en storslått indisk feiring sammen med venner og familie i hjemlandet, men det ble også holdt et mer tradisjonelt bryllup.

Da hadde paret på seg brudekjole og smoking designet av Ralph Lauren. Kjolen hadde lange ermer og høy hals, samt lekre detaljer som knapper og blonder. I tillegg hadde kjolen et 22 meter langt slør! Se video fra seremonien under.

ENDELIG GIFT: Priyanka Chopra og Nick Jonas. Foto: Scanpix
ENDELIG GIFT: Priyanka Chopra og Nick Jonas. Foto: Scanpix Vis mer

JAMINA IVERSEN + STIAN BLIPP

På samme dag som prins Harry og hertuginne Meghan giftet seg, giftet også Jamina Iversen (30) seg med Senkveld-programleder Stian Blipp (28) - nærmere bestemt 19. mai. Paret hadde invitert venner og familie til en storslått feiring på Hamar, men det var ikke bare festen som fikk mye oppmerksomhet disse dagene.

«I det siste har det virkelig kriblet i magen...på flere måter! Magen er fremdeles full av sommerfugler, men jeg kan nå røpe at de har selskap av en liten baby der nede. Herregud som vi gleder oss», skrev Jamina Iversen på Instagram 21. mai og la ved et bilde av henne og Blipp, samt forlovere som peker mot magen hennes.

I slutten av november kom datteren Noelle til verden. KK gratulerer så mye!

EMMA LETH ROSENZWEIG + TAL R

Da den danske skuespilleren Emma Leth giftet seg med kunstneren Tal R i juni, fikk bryllupet massiv oppmerksomhet i internasjonale medier. Leth bar nemlig en gjennomsiktig blondekjole med lange ermer og en gigantisk hatt signert Jacquemus.

Stråhatten til den franske designeren var sommerens hotteste tilbehør, men vi hadde ikke sett den blitt brukt i et bryllup - hvert fall ikke med en brudekjole. Vi elsket det!

CHIARA FERRAGNI + FEDEZ

Chiara Ferragni (31), den italienske bloggeren bak nettstedet «The Blonde Salad», giftet seg med rapperen Fedez (29) 1. september i år. Også dette bryllupet fikk massiv oppmerksomhet - blant annet fordi paret fløy gjestene inn i et eget fly, stelte i stand en ekstravagant fest like før bryllupet, og toppet det hele med en spektakulær vielse og en fest på en fornøyelsespark de hadde laget selv.

Vi må også trekke frem de vakre kjolene til Ferragni. Det stemmer - moteprofilen gikk for to kjoler til den store dagen - designet av selveste Maria Grazia Chiuri for Dior.

Et innlegg delt av Fedez (@fedez)

Et innlegg delt av Fedez (@fedez)

JANNI DELER + JON OLSSON

Over to millioner mennesker følger den svenske bloggeren Janni Delér og idrettsutøver og YouTuber Jon Olsson på Instagram. Paret deler daglig bilder på sosiale medier som bare får en til å drømme seg bort til varmere strøk og litt luksusliv. Så du kan tro vi var spente på å se bildene fra bryllupet til stjerneparet.

Og de skuffet selvfølgelig ikke! I tillegg til en helt nydelig feiring, så Janni Delér så vakker ut i en spesialsydd off shoulder-kjole fra Fadi El Khoury.

HERTUGINNE MEGHAN + PRINS HARRY

Vi kan ikke oppsummere årets bryllup uten å ta med det bryllupet som kanskje har fått mest oppmerksomhet i 2018. 19. mai giftet prins Harry (34) seg med den tidligere skuespilleren Meghan Markle, nå hertuginne Meghan.

På grunn av hertuginnens turbulente forhold til familien ble det mye snakk om hva som kom til å skje under bryllupet. Det hele gikk tilsynelatende smertefritt - det var faktisk biskop Michael Curry som fikk mer oppmerksomhet.

Selvfølgelig var det også mange som ventet spent - KK redaksjonen inkludert - på kjolen til hertuginnen. Det var Clare Waight Keller, designeren til Givenchy, som fikk den store æren av å lage brudekjolen til 37-åringen.

Men, hertuginnen skiftet til en annen brudekjole etter vielsen. Den var det britiske Stella McCartney som sto for.

LES OGSÅ: 7 ganger Meghan og Harry valgte å hylle Diana under bryllupet

KALEY CUOCO + KARL COOK

To år etter at skuespiller Kayley Cuoco (32) skilte seg fra tennisspiller Ryan Sweeting (30), er hun gift på ny. I slutten av juni giftet hun seg med Karl Cook, sønn av milliardæren Scott Cook.

Vielsen fant sted i San Diego, California, og Cuoco hadde på seg en spesialdesignet kjole med kappe fra Reem Acra. Stylisten til Cuoco, Brad Goreski, skriver på Instagram at skuespillerens kjole er laget av 45 meter med silkechiffon og er dekorert med håndlagde blomsterapplikasjoner.

«Et team bestående av 10 syersker broderte kjolen for hånd. En prosess som tok over 400 timer», skriver stylisten.

KATARINA FLATLAND + HARALD MELING DOBLOUG

I sommer giftet Katarina Flatland seg med Harald Meling Dobloug i Danmark. Idol-programlederen hadde på seg en kjole laget av den norske designeren Leila Hafzi, som blant annet har kledd opp kronprinsesse Mette-Marit.

På Instagram skriver Hafzi at det var en sann glede å designe kjolen til Flatland:
«Det var en sann glede å designe brudekjolen til en så fantastisk brud som har en skjønnhet som lyser like sterkt inni henne som utenpå.»

LES OGSÅ: Disse 10 sangene blir mest spilt i bryllup

LOLITA JACOBS + JEAN-BAPTISTE TALBOURDET-NAPOLEONE

Vi elsker når bruden holder seg tro til sin stil og velger en kjole kanskje ikke så mange andre hadde gått for. Det gjorde nemlig stylisten Lolita Jacobs da hun skulle gifte seg med den kreative lederen til magasinet «M Le magazine du Monde» Jean-Baptiste Talbourdet-Napoleone.

Lolita valgte en kort, hvit skjortekjole sammen med rødoransje, flate sko, og toppet det hele med et slør som hang foran ansiktet hennes og falt ned til bakken langs ryggen.

SHANINA SHAIK + DJ RUCKUS

Da modellen Shanina Shaik (27) skulle gifte seg med DJ Ruckus var det tydelig flere magasiner som ønsket å få tak i modellen. Hun endte nemlig opp med å være på coveret av to brudemagasiner! På coveret under til venstre kan du se kjolen hun hadde på seg i sitt eget bryllup.

LES OGSÅ: - Hit går pengene når du skal gifte deg

2018s mest minneverdige kjendisbryllup
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer