Fantastiske brudekjoler:

2018s mest minneverdige kjendisbryllup

Har du sett Priyanka Chopras 22 meter lange slør?

STORSLÅTT BRYLLUP: Bloggeren Chiara Ferragni var blant dem som giftet seg i 2018. Se bilder fra bryllupet lengre ned i saken. Foto: Skjermdump fra Instagram / @chiaraferragni
STORSLÅTT BRYLLUP: Bloggeren Chiara Ferragni var blant dem som giftet seg i 2018. Se bilder fra bryllupet lengre ned i saken. Foto: Skjermdump fra Instagram / @chiaraferragni Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

2018 går mot slutten og vi har tatt en titt på noen av de fantastiske bryllupene som har funnet sted i år.

ANNABEL ROSENDAHL + PETTER RAVN DØSSLAND

Den norske influenceren Annabel Rosendahl fikk sin Petter Ravn Døssland i sommer under et helt nydelig bryllup i Toscana. Et bryllup som faktisk ble skrevet om av selveste Vogue!

Rosendahl hadde på seg en fantastisk kjole fra Otilia Brailoiu. Den stylet hun med blå Manolo Blahnik pumps og en perlebesatt Shrimps-veske.

PRIYANKA CHOPRA + NICK JONAS

I starten av desember giftet skuespiller Priyanka Chopra (36) seg med artisten Nick Jonas (26). Chopra er fra Jamshedpur i India, så det ble selvfølgelig en storslått indisk feiring sammen med venner og familie i hjemlandet, men det ble også holdt et mer tradisjonelt bryllup.

Da hadde paret på seg brudekjole og smoking designet av Ralph Lauren. Kjolen hadde lange ermer og høy hals, samt lekre detaljer som knapper og blonder. I tillegg hadde kjolen et 22 meter langt slør! Se video fra seremonien under.

JAMINA IVERSEN + STIAN BLIPP

På samme dag som prins Harry og hertuginne Meghan giftet seg, giftet også Jamina Iversen (30) seg med Senkveld-programleder Stian Blipp (28) - nærmere bestemt 19. mai. Paret hadde invitert venner og familie til en storslått feiring på Hamar, men det var ikke bare festen som fikk mye oppmerksomhet disse dagene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer