Kavalkade:

2019s fineste brudekjoler

Dette hadde kjendisene på seg på sin store dag.

STRÅLER: Modellen Devon Windsor giftet seg i nydelige omgivelser på St. Barths i år. Foto: Skjermdump fra Instagram
STRÅLER: Modellen Devon Windsor giftet seg i nydelige omgivelser på St. Barths i år. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Nok et år er snart forbi og i den anledning har vi tatt en titt på det fantastiske moteåret vi har hatt. Det har deriblant vært utrolig mange fine brudekjoler å se på vielser rundt om i verden. Vi har trukket frem de aller fineste:

HAILEY BIEBER

Mange ventet spent på å se hvilken brudekjole Hailey Bieber (23) hadde valgt da hun skulle gifte seg med sangstjernen Justin Bieber (25). I høst kunne Bieber avsløre at det var selveste Virgil Abloh i Off-White som hadde laget den nydelige brudekjolen.

I en video laget av Vogue får vi se kreasjonen bli til. Legg merke til detaljene som er spesielt for merket Off-White! En spennende, vakker og «morsom» brudekjole som passer perfekt for 23-åringen.

ELLIE GOULDING

Det er bare å ta en titt på de superfine detaljene på sangfuglen Ellie Gouldings (32) brudekjole med en gang. Den høye halsen med volanger og den perlebesatte overdelen er bare så vakkert utført. Vi elsker dette, Ellie!

Den britiske sangeren giftet seg med Caspar Jopling (27) i en storslått vielse i York i England.

CHARLOTTE CASIRAGHI

2. juni 2019 i Prinsepalasset i Monaco - samme sted der bestemor Grace Kelly og bestefar fyrst Rainier III giftet seg i april 1956, fikk Charlotte Casiraghi (33) sin Dimitri Rassam (38). Senere på kvelden var det fest på det luksuriøse hotellet Villa la Vigie ved stranden i Monte-Carlo.

Casiraghi så fantastisk ut i den hvite kjolen med volanger på brystet og lekre detaljer som kom til sin rett på det delvis gjennomsiktige stoffet. Som svært mange andre av årets vakre brudekjoler hadde også denne lange ermer. Nydelig!

HADDY N'JIE

Etter en turbulent vinter og vår kunne endelig Haddy N'Jie (40) få sin Trond Giske (53) i 31. mai. Den flotte brudekjolen med korte ermer og blondedetaljer er signert den norske designeren Cecilie Melli. I stedet for slør gikk N'Jie for en fin krans i håret!

2019s fineste brudekjoler

SOPHIE TURNER

Game of Thrones-skuespiller Sohpie Turner (23) og artisten Joe Jonas (30) giftet seg i et avslappet og morsomt bryllup i Las Vegas tidligere i år. Bryllupet ble kjent gjennom at DJ-en Diplo (41) delte bilder og videoer underveis. Muligens ikke helt planlagt?

Men paret hadde selvfølgelig planlagt en større fest og vielse senere på sommeren. Da fikk nemlig Turner sin Jonas iført en flott brudekjole designet av Nicolas Ghesquiere. Den hadde åpen rygg bak og v-utringning foran med et kort slør både foran ansiktet og ned ryggen.

KARLIE KLOSS

Modell og programleder Karlie Kloss (27) fikk brudekjoledrømmen oppfylt da Dior-designer Maria Grazia-Chirui (55) takket ja til å designe hennes brudekjole. I en video publisert på Kloss' YouTube-kanal deler hun historien bak kjolen.

27-åringen giftet seg teknisk sett med Joshua Kushner (34) i 2018, men paret hadde en bryllupsfeiring til i juni 2019, så Karlie får være med i vår sak likevel!

OLYMPIA VON UND ZU ARCO-ZINNERBERG

I januar 2019 gikk Jean-Christophe Napoleon Bonaparte, tipp-tipp-tipp-tipp-nevøen til keiser Napoleon Bonaparte (1769-1821), ned på kne og fridde til grevinne Olympia von und zu Arco-Zinnerberg, oldebarnet til Karl I.

I høst giftet de to seg og KKs ansvarlige redaktør Ingeborg Heldal mener Olympia hadde på seg årets vakreste brudekjole.

– Ikke bare sitter den som et skudd på bruden, men detaljene, både i form av selve kjolen og broderiene, er helt perfekte. Blonder har lenge vært en stor trend på brudekjolefronten, så det var deilig å se noe annet. Oscar de la Rentas designere er kunstnere og denne kjolen er et kunstverk. Dette er virkelig en av de aller vakreste brudekjolene jeg har sett.

Jean-Christophe Napoleon Bonaparte, tipp-tipp-tipp-tipp-nevøen til keiser Napoleon Bonaparte (1769-1821), giftet seg med grevinne Olympia von und zu Arco-Zinnerberg, oldebarnet til Karl I. Vis mer
2019s fineste brudekjoler

DEVON WINDSOR

Den amerikanske modellen Devon Windsor (25), blant annet kjent fra Victoria's Secret Fashion Show, giftet seg med Johnny Dex Barbara i det tropiske paradiset St. Barths.

Windsor valgte en flott kjole fra Zuhair Murad i lekre blonder. Kjolen hadde lange ermer og et kjempelangt slep.

HEIDI KLUM

I 2014 skilte supermodell Heidi Klum (46) seg fra artisten Seal (56). I 2018 ble det kjent at hun og Tokio Hotels gitarist Tom Kaulitz (30) hadde funnet lykken. I år giftet de to seg og Heidi så fantastisk ut i en kjole fra Valentino. «Drømmekjolen», sier hun i videoen hun har lagt ut på Instagram.

LEA MICHELE

Glee-stjernen Lea Michele (33) har funnet lykken på ny etter forloveden Cory Monteiths tragiske død i 2013.

I mars giftet hun seg med Zandy Reich. Bryllupet fant sted nord i California, og etter hva vi har sett på Instagram så det helt fantastisk ut. Skuespilleren og sangeren tok i bruk flere kjoler og vi elsker alle!

MARGAUX DIETZ

Den svenske influenseren Margaux Dietz overrasket alle gjestene sine med et bryllup med jungeltema. Hun og ektemannen Jacob Liebermann valgte også en litt utradisjonell løsning med å ha fest på fredagen og vielse lørdag.

Brudekjolen hennes var også spesiell! Dietz valgte nemlig en helt fantastisk jumpsuit, men hadde også et tyllskjørt til å bruke til. Vi elsker det!

LEONA LEWIS

I år fikk Bleeding Love-sangeren Leona Lewis (34) sin Dennis Jauch. Den britiske sangeren strålte på sin store dag iført en kjole med tynne stropper, en overdel med lekre detaljer og et stort tyllskjørt.

HANNAH COOPER

Hannah Cooper, nå Hannah Cooper-Dommett, giftet seg med komikeren og tv-profilen Joel Dommett (33) tidligere i år. Blonder har lenge vært en trend og Cooper tar den helt ut med denne brudekjolen.

Kjolen har lav rygg og off shoulder-ermer i kort variant. For å toppe det hele faller et slør fra håret og langt utover gulvet.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer