Mote:

21 røde favoritter til Valentine's Day

Slik bruker du fargen!

GÅ FOR RØDT: Den deilige fargen spriter opp en grå vinterdag. Foto: Scanpix
GÅ FOR RØDT: Den deilige fargen spriter opp en grå vinterdag. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

14. februar nærmer seg med stormskritt, og det betyr at Valentine's Day er rett rundt hjørnet. Her i redaksjonen «feires» den på ulike måter. Noen av oss har ikke de store planene for denne dagen, men vi så vårt snitt til å ta en titt på noen røde godbiter til klesskapet.

LEKKERT YTTERTØY: Se etter kåper i deilige farger - gjerne noe i rødt! Foto: Scanpix
LEKKERT YTTERTØY: Se etter kåper i deilige farger - gjerne noe i rødt! Foto: Scanpix Vis mer

Romantikk og fargen rød går hånd i hånd, og opp mot Valentine's Day finner vi spesielt mye fint i rødt i butikkene. Selv om man nødvendigvis ikke kler seg i rødt fra topp til tå på denne dagen i februar, er det en god unnskyldning til å gå til innkjøp av den freshe fargen.

Rødt er jo en sterk og iøynefallende farge, og nå som det er vinter og været er av det mørkere slaget, er det ikke ofte man kler seg i de mest elleville fargene. Det må vi gjøre noe med!

LES OGSÅ: Instagram-stjernene har falt pladask for denne fargen!

MED JEANS: Gjør antrekket med hverdagslig ved å kombinere den røde kjolen med et par jeans. Foto: Scanpix
MED JEANS: Gjør antrekket med hverdagslig ved å kombinere den røde kjolen med et par jeans. Foto: Scanpix Vis mer

Ifølge fargeekspert Dagny Thurmann-Moe er det flere grunner til å gå for sterke farger akkurat nå. Hun trekker blant annet fram sort og grått som de minst logiske fargene å kle seg i.

- Det er vanskelig å se bra ut i sort og grått, og det er fordi de aller fleste av oss ser automatisk utvasket ut i ansiktet, øynene blir daffere og mister glød, huden ser gusten ut, og poser under øynene og fine linjer i ansiktet blir fremhevet, har Thurmann-Moe tidligere sagt til KK.

INNSLAG AV RØDT: En liten, rød veske gjør seg godt til et antrekk i sort, beige og hvitt. Foto: Scanpix
INNSLAG AV RØDT: En liten, rød veske gjør seg godt til et antrekk i sort, beige og hvitt. Foto: Scanpix Vis mer

Til tross for at fargene kan ha denne uheldige effekten på oss, kommer vi nok ikke til å styre unna sort og grått med det første, men det går an å tilføre farger som rødt i sorte og grå antrekk.

Under finner du et stort utvalg av røde favoritter. Alt fra leppestifter til dresser! Sprit opp antrekket med en hårspenne i rødt, eller kom i den romantiske stemningen med en flott, rød kjole.

LES OGSÅ: Nå er Crocs-vesken her! Hva synes du?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer