Sexy

215 uimotståelige sommertrender

Skoene, tilbehøret, buksene, jakkene og kjolene.

Fra venstre: Stroppeløs kjole med sløyfe i livet (kr 300, H&M), rocka olajakke (kr 2150, Nolita/Nelly.com), sandaø med korkhæl (kr 500, Bianco), klassiske pilotbriller (kr 1175, Ray-Ban) og hvit veske (kr 900, Ecco).  Foto: Produsenter
Fra venstre: Stroppeløs kjole med sløyfe i livet (kr 300, H&M), rocka olajakke (kr 2150, Nolita/Nelly.com), sandaø med korkhæl (kr 500, Bianco), klassiske pilotbriller (kr 1175, Ray-Ban) og hvit veske (kr 900, Ecco). Foto: Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Våren har kommet og vi skal legge bort den store vinterkåpa, skrinlegge monsterstøvlene og sende ullvottene opp på loftet en gang for alle.

Så er det rett ut i solen i lyseblå jeans, sexy skoletter og oppbrettede blazere.

Vårens nøkkeltrender

Vårmoten har mye å by på. Alt fra masse muntre farger og knall 80-tallsstil, til stramme snitt med maskulin tvist, romantisk blomsterprint og posh rivierastil à la 60-tallet.

Få full oversikt her:


11 korte jakker

En av vårens store slagere er som alltid den korte jakka. Når den kommer fram begynner det å se lysere ut for oss alle. Da kan vi drikke kaffe i solen, flashe de nye solbrillene våre og lade opp til sommerferien.

Sesongens største trender er alt fra uniforminspirert og i 80-tallsstil, til safarisexy og sporty. Om du så vil rusle rundt i skog og mark eller dra på rockekonsert - det finnes en glad jakke du kan bruke der ute.

7 slitte olajakker

Selv om den aldri har gått helt av moten. Den gode gamle olajakken er mer trendy enn noen gang. Nå vil vi ha den lys, slitt og blå, og gjerne en smule 70-talls-inspirert. . Indigofarger er også helt riktig.

Enten du vil kjøre en rocka, konservativ eller søt stil, så kan olajakken brukes. Men husk på at både jakke og bukse i dongeristoff kan bli litt mye, med mindre du skal i cowboyselskap. Prøv heller jakken til smale eller vide bukser i en farge du liker.

Den er dessuten kjempefin til kjoler, skjørt og shorts. Og enda mer genialt blir det hvis du bruker et par røffe boots eller noen sexy hæye hæler til.

12 trendy t-skjorter

Ingenting slår en helt enkel hvit t-skjorte. Et uskyldsrent stykke tøy som verken fornærmer noen, saboterer ditt antrekk eller koster skjorta. Aldri har denne trøya vært mer i vinden enn denne vinteren og våren.

I Hollywood er den å se overalt på stjerner som Heidi Klum, Milla Jovovich og Halle Berry. Felles for alle er at de bruker plagget til slitte jeans eller tights, med boots eller flate ballerinasko til. Gjerne under skinnjakker, kardiganer og blazere, toppet med lange skjerf rundt halsen.

13 dressjakker med maskulin tvist

En annen jakke alle vil ha er ellers smokingjakken. Det mest geniale med disse jakkene er at de kan brukes til alt. Med en t-skjorte under blir antrekket straks rocka, over en pen bluse er du klar for styremøte.

9 sexy sølvplagg

Denne våren skal du glitre i vårsolen eller i skinnet fra discokula i klær og tilbehør som tatt rett ut av 70- og 80-tallet. Men når det kommer til sølv er det viktig å mikse og matche riktig.

For med mindre du vil kjøre stilen helt ut i sølv fra topp til tå - det kan lett bli for mye av det gode, så ikke glem den gode gamle less is more-regelen.

11 vårsko med åpen tå

Sesongens stiligste sko er svært anvendelige og kan brukes til både åletrange jeans, maritime shorts og florlette sommerkjoler. Når du bruker sko med åpen tå sier det seg derimot selv at du må tenke litt ekstra på hvordan tærne dine ser ut. Fotpleie kan være en idè, og neglelakk er et must.

26 deilige vårkjoler

Vårens kjoler er florlette, flotte og fargerike. De kan brukes både til hverdags og fest, og finnes i alle fasonger og varianter. Så uansett om du vil skjule magen eller vise fram lange bein er det noe som passer for deg.

Fargene går ellers i duse pasteller eller knalle 80-tallsnyanser. Korall og melketurkist er dessuten slagere. Snittene er alt fra innsvinget 50-talls til assymetrisk eller løst og ledig.

23 ting som piffer opp

Enten du har en rocka, romantisk eller konservativ stil - et par deilige skoletter, en sløyfe eller en statement-veske kan gjøre hele forskjellen for antrekket.

I år et det dessuten tilbehør i knalle farger som korall, turkisblått og gult som går igjen. Selv slangeskinnspynt er dyppet i fargebad nå. Safaristil og mote inspirert av 1980-tallet er også hot.


38 brukbare vesker

Av og til vil vi bare ha en helt ordinær veske vi som passer til ethvert antrekk og en hvilken som helst situasjon. Den er på ingen måte døll og traust, men funksjonell og tidløs i klassiske farger som brunt, svart, beige, grått og natur.

For at du skal kunne bruke den gjennom en hel dag er den også av en viss størrelse, slik at du får plass til essensielle ting som sminke, treningstøy og boken du holder på å lese. Mens andre trender kommer og går, går disse veskene heller aldri av moten.17 søte ballerinasko

Toppen av lykke er tørr asfalt, sol på himmelen og et par lekende lette ballerinasko på føttene. Gjerne med sløyfer på og i friske muntre farger som gult, blått og rosa, vårens hotteste farge.

For nå kan vi endelig snart bytte ut de tunge vinterstøvlene med flate fristelser, noe som ikke minst er perfekt for deg som ikke liker høye hæler.

Trendene denne sesongen gir løfter om mye lek og moro. Her går det i dristige farger, overraskende kombinasjoner og maritim stil med ruter og striper. Metallisk sølv og gull, små pyntespenner og lakkmaterialer er også hot.

10 snertne skoletter

En fin krysning mellom småsko og boots er ankelstøvlettene, som kan brukes både til bukser og skjørt. Denne våren er de tøffe og typete og inspirert av designere som Givenchy, Marni og Pierre Balmain. Her går det i etnisk hippiestil, rocka nagler og posh folklore.

24 hippe jeans

Våren og sommeren byr på alt fra syrevaskede 80-tallsjeans og herpa filler, til flagrende 70-tallsmodeller og sobre klassikere. Mye av det som var hot ifjor fortsetter også å være helt riktig, som de smale og trange olabuksene i grått, blått eller svart.

Nytt i år er derimot at disse buksene er veldig rike på detaljer, som flekker, små hull og lommeklaffer. I butikkene er det mye forskjellig å få tak i.


15 stilige solbriller

Stikkord for vårens solbrilletrender er glamorøse ikoner, vintagestil og 80-tallet. Her går det i briller som får deg til å tenke på Malcolm X på talerstolen, Jackie Onassis i stripete bikini på den franske riviera og tv-serien «Charlie's Angels».

Men også elektronikapunk, Duran Duran, safaribriller à la Dr. Livingstone og de mormor la igjen på fjellhytta på 60-tallet.


Du kan også lese mer om vårmoten på Henne.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer