Julekalender:

22 adventskalendere til skjønnhetsentusiasten

Det er vanskelig å bare velge én ...

SNART JUL: Vi lader opp til førjulstiden med å velge ut årets adventskalender! FOTO: NTB Scanpix
SNART JUL: Vi lader opp til førjulstiden med å velge ut årets adventskalender! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at adventskalendere med en liten gave fra skjønnhetsverden hver dag i førjulstiden er blitt en hit. Da vi i fjor skrev om disse julekalenderne, fant vi 16 varianter ute i butikk. I år har det antallet økt til 22!

En slik adventskalender er nødvendigvis ikke noe man kjøper til barna sine - med mindre man ønsker å gi tenåringsdatteren noe spesielt i år! Selv elsker vi å kjøpe en slik julekalender til oss selv (sjokolade blir det nemlig nok av ellers).

Akkurat hva slags julekalender vi ønsker oss i år, vet vi ikke. Det er nemlig så utrolig mange forskjellige der ute! Alt fra innhold til pris. Derfor har vi delt inn årets adventskalendere i ulike prisklasser slik at du kan finne den som passer perfekt til deg.

LUKSUS

Det er første gang vi har sett en adventskalender til over 5000 kroner! Tidligere har vi vært borti alt fra 1500 og opp til 2500 kroner, så dette må være en slags rekord. Den er det Jo Malone som har satt. Selv om kalenderen er altfor dyr for oss, er vi jo svært spente på hva som gjemmer seg inni der!

LES OGSÅ: Startet Kendall Jenner en ny eyeliner-trend her?

MIDDDELS

Det er i «midt på treet-klassen» vi finner flest julekalendere i år. Som oftest pleier en slik skjønnhetskalender å ligge på 500 kroner og oppover. I tillegg pleier man å få ganske mye for pengene! Visste du at årets kalender fra bareMinerals faktisk har en verdi på 5260 kroner (ifølge Kicks.no), men at du får kjøpt hele for 999,-?

LES OGSÅ: Parfymene vi aldri kommer til å gi slipp på

BUDSJETT

Dersom du er på utkikk etter en litt billigere julekalender i år, vil du finne et lite utvalg her. Årets mest budsjettvennlige varianter koster fra kr 299 og inneholder alt fra hudpleie til sminkeprodukter.

LES OGSÅ: Ny sminke er kommet til Norge, Dior slipper ny parfyme og vi har testet hårfarging!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer