Shop på budsjett:

22 høstplagg til under 500 kroner

Slik blir du trendy på budsjett!

SHOP PÅ BUDSJETT: Det er bare å komme seg på shopping - du finner så mye fint (og billig!) ute i butikkene nå. Foto: Scanpix
SHOP PÅ BUDSJETT: Det er bare å komme seg på shopping - du finner så mye fint (og billig!) ute i butikkene nå. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Her på KK.no vil du alltid finne en miks av både billig og dyrt. For selv om vi sjelden tar oss råd til disse luksusproduktene, er det ikke til å stikke under en stol at det er fryktelig fint! Men det skal også nevnes at det er utrolig mye bra ute i nettbutikkene nå som er skikkelig fint og mye, mye billigere.

Vi har nemlig scrollet oss både opp og ned nok en gang og funnet ut at det virkelig befinner seg mye bra i butikker som H&M, Zara, Mango og Lindex. Sistnevnte skal faktisk få litt ekstra skryt. Det siste året har virkelig kjedebutikken imponert oss stort, og tydelig lagt om til en langt mer trendy tilnærming. Og vi elsker det!

LES OGSÅ: Moteuken i New York: Hollywood-stjerne stjal all oppmerksomhet fra første rad

I de mer budsjettvennlige butikkene finner du ofte plagg som minner stort om luksusklærne, men noen ganger har de også klart å skape noe eget, men som fremdeles har disse trendy elementene du finner i de dyrere butikkene. Yay! Under finner du noen av våre budsjettvennlige høstfavoritter til under 500 kroner!

LES OGSÅ: Gigi Hadid mistet en sko på catwalken - fikk hjelp av søsteren
LES OGSÅ: 16 looks fra New York Fashion Week du må få med deg
LES OGSÅ: Fremhev øynene med en farget eyeliner

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer