Pumps

22 perfekte pumps

Finn ditt favorittpar og bruk dem til hverdag og fest.

Publisert
Sist oppdatert
Høye hæler er alltid riktig, men denne høsten er særlig pumpsene mer aktuelle enn noensinne. Generelt har klassiske favoritter fått en ekstra gyldighet i trendbildet, og mange foretrekker å kjøpe færre ting som kan brukes på flere måter. I så måte er disse skoene helt riktig. De kan selvsagt brukes til fest, men de kan også gjøre hverdagen litt mer stilig - hvis du har en jobb som tillater det. Når vinteren kommer må du selvsagt velge noe mer hensiktsmessig på beina, men med et par pumps i veska er du klar til dyst på null komma niks.

Et hav av varianter

Denne sesongen har mange av pumpsene du ser i butikken enten elementer fra en romantisk, nesten gotisk stil med et hint av 40-tallet - eller et enklere og mer klassisk design. Sesongens skopark har med andre ord mye å by på, og det er lett å finne noe du liker. Men velg gjerne noen som kan brukes til de vanlige dongribuksene også - så får du litt mer ut av de nye skoene dine.
 • Les også: 15 sikre skotrender
 • Aldri feil med pumps

  Men, først og fremst går det i svarte enkle pumps, som kan brukes til alt, enten det er dressbukser, jeans eller kjoler. Tuppen kan være avrundet eller spiss, avhengig av hva du liker best.For de litt mer vågale er pumps med platå foran et alternativ. De er mer robuste, og kan være lettere å gå på. Med et par strømper eller tjukke sokker kan de også brukes ute, så lenge hælen er relativt robust - og at været tillater det.

  Klassikeren du bør kjenne

  Sko i Mary Janes-stil, som både er sexy og uskyldig på samme tid, er også helt riktig. Denne skotypen kom for over hundre år siden, og er kjent for sin ankelrem som går over øverst på vristen. De finnes i ulike høyhælte varianter. Med lav eller flat hæl, med èn eller flere remmer, i lakk, fløyel eller skinn, med rund, spiss eller åpen tå. Les også: Høstens frekkeste sko

  Sjekk også den artistiske trenden

  Mest spennende er likevel høstens kunstneriske sko. Her går det i art nouveau-stil, bling bling og dekorative hæler. Skoene er nærmest som smykker å regne, med masse pynt og snertne detaljer.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer