Elizabeth Hurley

23 år skiller disse Liz Hurley-bildene

Delte bikinibilde på Instagram - nå er stjernen tilbake i rampelyset.

ELIZABETH HURLEY: Skuespilleren har ikke forandret seg mye siden hun datet Hugh Grant på 90-tallet. Foto: Scanpix
ELIZABETH HURLEY: Skuespilleren har ikke forandret seg mye siden hun datet Hugh Grant på 90-tallet. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vel, Elizabeth Hurley (52) har egentlig aldri forlatt rampelyset, men etter at hun nylig delte et bilde med sine 600.000 følgere på Instagram, har mediene nok en gang sperret opp øynene for skuespilleren. Bildet viser nemlig en nokså lettkledd Hurley i en Pilates-positur i hagen sin. Og fotografen? Ja, det er sønnen Damian på 15.

Kommentarfeltet har haglet siden, og noen av kommentarene lyder som følger: «Du er like nydelig som du alltid har vært», skriver brukeren @mooples17, mens en annen skriver «skjønnhet har ingen alder». Noen lurer også på om dette er starten på noen treningsvideoer fra Hurley. 

LES OGSÅ: Dette er treningen Khloé Kardashian sverger til: - Jeg føler meg «badass»

Tidligere har skuespilleren sagt at hun aldri drar på treningssenter. Stjernen sier hun heller foretrekker å være i aktivitet utendørs. Hun går tur med hundene sine hver dag og ellers går hun på fjelltur, og gjør både Pilates og Yoga. Hurley, som nå er 52 år, har blitt spurt om kosthold og trening mange ganger iløpet av karrieren sin, og i et intervju med E! News ble temaet tatt opp nok en gang:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer