Elizabeth Hurley

23 år skiller disse Liz Hurley-bildene

Delte bikinibilde på Instagram - nå er stjernen tilbake i rampelyset.

ELIZABETH HURLEY: Skuespilleren har ikke forandret seg mye siden hun datet Hugh Grant på 90-tallet. Foto: Scanpix
ELIZABETH HURLEY: Skuespilleren har ikke forandret seg mye siden hun datet Hugh Grant på 90-tallet. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vel, Elizabeth Hurley (52) har egentlig aldri forlatt rampelyset, men etter at hun nylig delte et bilde med sine 600.000 følgere på Instagram, har mediene nok en gang sperret opp øynene for skuespilleren. Bildet viser nemlig en nokså lettkledd Hurley i en Pilates-positur i hagen sin. Og fotografen? Ja, det er sønnen Damian på 15.

Kommentarfeltet har haglet siden, og noen av kommentarene lyder som følger: «Du er like nydelig som du alltid har vært», skriver brukeren @mooples17, mens en annen skriver «skjønnhet har ingen alder». Noen lurer også på om dette er starten på noen treningsvideoer fra Hurley. 

LES OGSÅ: Dette er treningen Khloé Kardashian sverger til: - Jeg føler meg «badass»

Tidligere har skuespilleren sagt at hun aldri drar på treningssenter. Stjernen sier hun heller foretrekker å være i aktivitet utendørs. Hun går tur med hundene sine hver dag og ellers går hun på fjelltur, og gjør både Pilates og Yoga. Hurley, som nå er 52 år, har blitt spurt om kosthold og trening mange ganger iløpet av karrieren sin, og i et intervju med E! News ble temaet tatt opp nok en gang:

- Jeg håper kvinner føler seg komfortable med hvordan de ser ut og at alle kan akseptere at alle størrelser er vakre. Men jeg tror fortsatt på det at det er viktig å holde seg i form. Det har ikke noe å si hva slags størrelser du er så lenge du holder deg i form og går og trener nok. Jeg drar ikke på treningssenter, men jeg er ganske så aktiv.

LES OGSÅ: 16 år skiller disse bildene av Demi Moore

Datet Hugh Grant i 13 år

Det er ganske så vanlig for modeller å begynne karrieren sin i svært ung alder, men det var først som 29-åring at Hurley prøvde seg i det yrket. Og det var ikke bare hva som helst hun begynte med. I 1995 ble hun nemlig det franske skjønnhetsmerket Estee Lauders nye ansikt utad. Hun har også gjort flere kampanjer for ulike klesmerker og har vært på coveret av britiske Vogue flere ganger.

Det hele begynte derimot med film. I 1987 var hun på lerretet for første gang i filmen «Aria» og siden har det bare ballet på seg. Du kjenner henne kanskje best fra filmer som «Austin Powers: International Man of Mystery» (1997) og «Bedazzled» (2000). Men Hurley har også roller i store tv-serier som «Gossip Girl» og «The Royals».

Men det var nok en annen ting som satte Hurley mer på kartet enn noe annet. På 90-tallet ble hun sammen med filmstjernen Hugh Grant (56). Paret holdt sammen i 13 år før det tok slutt i mai i 2000. I april 2002 fødte Elizabeth Hurley sønnen Damian Charles Hurley. Faren er den amerikanske businessmannen Steve Bing (52). Han nektet at han var faren til barnet, men det ble bekreftet etter at en DNA-test ble utført i 2002. 

Det hele ble en ganske så offentlig krangel mellom de to partene, men ifølge The Telegraph skal Bing ha sagt at dersom DNA-testen viser at det er han som er faren, vil han ta del i sønnen oppvekst - både i tilstedeværelse og økonomisk. Hurley skal derimot ha nektet å ta imot pengene hans, og etter hva vi kan se på Instagram er det en annen mann Hurley ser på som sønnens far.

Happy Fathers Day @arunnayar007 . Thank u for being the best daddy to our little man @damianhurley1

Et innlegg delt av Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

Senere i år 2002 begynte Hurley å date Arun Nayar (53). Paret giftet seg i 2007, men dessverre tok ekteskapet slutt i 2011. Tre måneder etter at skilsmissen var et faktum, forlovet Hurley seg med cricket-spiller Shane Warne (47). I 2013 ble forlovelsen brutt. Det er ikke kjent om skuespilleren har funnet en ny flamme, men det er tydelig at hun og eksmannen har en god tone etter at hun la ut et Instagram-bilde på farsdagen i USA i juni i år.

«Gratulerer med farsdagen @arunnayar007. Takk for at du er den beste faren til vår lille mann @damianhurley1», skriver Hurley til bildet (se over).

LES OGSÅ: 10 år skiller disse Rihanna-bildene

Ingen stor forvandling

Helt siden vi så Hurley og Grant sammen på den røde løperen tilbake på 90-tallet, har ikke skuespilleren forandret seg stort. 52-åringen ser så flott ut og har forandret lite på både hår og stil. Selvfølgelig har litt skjedd siden den magehøyesplitten i 1998, men det er tydelig at Hurley har noen snittfavoritter når det kommer til klær.

Vi ser henne ofte i kroppsnære kjoler med v-utringninger, og hun har alltid vært glad i en hardere sminke rundt øynene. Helt siden 1997 har hun også vært tro til to farger: rosa og lilla. Hurley har stadig på seg en ny kreasjon i en av de to fargene, og det har hun hatt siden vi først så henne på den røde løperen på 90-tallet. Bare se på disse bildene:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer