Romjulssalg:

23 fantastiske plagg vi har funnet på salget

Nå kan du gjøre et kupp!

GJØR ET KUPP: Romjulssalget er i gang og vi har funnet kuppene for deg. Foto: Scanpix
GJØR ET KUPP: Romjulssalget er i gang og vi har funnet kuppene for deg. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Det etterlengtede romjulssalget er endelig i gang! Du har sikkert mottatt både meldinger og mailer de siste dagene med tilbud fra de fleste butikker. Ja, de kan bli ganske så irriterende i lengden, men kikker man litt kan du finne noen fantastiske tilbud.

Det er nettopp det vi har gjort! Vi har saumfart butikkene og funnet noen fantastiske plagg på salg. Noen av dem har en litt stivere pris, men det er nettopp nå du kan spare flere tusen på designerplagg. Jakker, sko og kjoler er blitt satt ned kraftig i pris - vi snakker en rabatt på 50 prosent!

Men det er ikke alltid man har mulighet til å bruke flere tusener på en jakke. Derfor finner du også noen langt mer budsjettvennlige alternativer under. Du finner også flere trendplagg som har vært svært hotte i høst, som du også kan ta med inn i 2018.

Deriblant statementkåpen, sokkeskoen og gode baseplagg. Du kan se et lite utvalg her. Men nå er det på tide å ta en titt på salgskuppene:

LES OGSÅ: Plaggene du så overalt i 2017

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer