MORSDAG 2017: Vi har funnet 23 flotte gavetips! Foto: Shutterstock / nito
MORSDAG 2017: Vi har funnet 23 flotte gavetips! Foto: Shutterstock / nitoVis mer

Morsdag

23 gavetips til morsdagen

Hva med noe kult til hjemme, noe nytt i klesskapet eller en oppfriskning i sminkepungen?

Da jeg var liten sa mamma alltid til meg at hun helst ønsket seg snille barn og en tegning til morsdagen. Ettersom bankkontoen var forholdsvis tom på det tidspunktet, ble det sånn i mange år. Og selv om jeg tror mamma hadde blitt like glad for å få en tegning den dag i dag, er jeg ekstremt glad i å gi andre gaver som kanskje er litt mer gjennomtenkt, og som gjør at jeg slipper å lage den tradisjonelle «katt i solnedgang»-tegningen. 

LES OGSÅ: Derfor feirer vi farsdag andre søndag i november

Noen ganger slår jeg til litt ekstra, men ofte er det ikke mange kronene du trenger å bruke før du får tak i en superfin gave. Men hvor skal man begynne? Moren din vil nok ofte si at "hun har alt hun trenger", men det er ikke til å stikke under en stol at det er gøy å få ting man ikke trenger, men man bare har lyst på! Foreldrene mine har akkurat pusset opp litt hjemme, så en interiørgave til mamma er helt perfekt nå. Jeg vet også at hun er veldig glad i smykker, men prioriterer kanskje ikke å kjøpe det først og fremst, så her er det mange muligheter.

Nå som det er så kaldt, er gaver som hansker, skjerf, luer og det som varmer både veldig smart og en superfin gave! Ønsker du å se etter klær til moren din, vil du finne så mange lekre nyheter i nettbutikkene akkurat nå - vi har funnet noen favoritter og lagt dem i bildekollasjen nederst i saken. Det som aldri slår feil er deilige skjønnhetsprodukter. Enten det er i form av en fin leppestift eller en skikkelig god hudkrem. 

I bildekollasjen under finner du et utvalg av alt dette og mye mer. Her finner du nok noe moren din vil bli veldig glad for denne morsdagen. Gratulerer med morsdagen, alle mødre!

LES OGSÅ: Triksene som hjelper deg å finne perfekte jeans til din figur

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: