Festmote:

23 partyplagg du bør sikre deg før festsesongen begynner

Vi vil ha ALT!

KLAR FOR FEST: Vi har allerede begynt å tenke på årets julebord og fester, og har derfor funnet en rekke plagg som passer utmerket til dette! Foto: Scanpix
KLAR FOR FEST: Vi har allerede begynt å tenke på årets julebord og fester, og har derfor funnet en rekke plagg som passer utmerket til dette! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Oktober nærmer seg slutten og mange har begynt å planlegge årets julebord. Kanskje er det ikke lenge til det første holdes?

Her om dagen plinget det i innboksen på e-mailen min med den første julebordinvitasjonen. Umiddelbar tanke var «ribbe eller pinnekjøtt?», men så innså jeg at det står litt dårlig til på partyfronten i garderoben min.

LES OGSÅ: Se samarbeidskolleksjonen til H&M og Moschino: - Det er absolutt mye, men jeg hadde ikke forventet noe annet, sier moteekspert

FESTSESONGEN: Er du klar for paljetter, glitter og glam? Foto: Scanpix
FESTSESONGEN: Er du klar for paljetter, glitter og glam? Foto: Scanpix Vis mer

For min del klarer jeg ikke helt å tenke på paljetter i oktober, så jeg utsetter ofte partyplagg-shoppingen til langt ut i november. Ikke en kjempegod plan. Innen den tid er ofte mange av godbitene borte, så i år har jeg tenkt å være tidlig ute.

Jeg har sett etter lekre sko, tidløse plagg som kan henge i skapet år etter år, plaggene som skiller seg litt mer ut, og tilbehøret som setter kronen på verket. Det kan være alt fra noen glitrende øredobber til en iøynefallende veske!

23 partyplagg du bør sikre deg før festsesongen begynner

Dette tilbehøret passer perfekt sammen med de tidløse plaggene jeg snakker om - som en dress. Dressen er hottere enn noen gang og denne sesongen er jeg på utkikk etter en skikkelig fin en i både svart og hvit.

Nei, ikke de sprekeste fargene, men her er det store muligheter for å sprite opp antrekket med deilig tilbehør. Du kan se et eksempel lenger opp!

LES OGSÅ: Sjekk ut denne nye vesketrenden!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer