Klær på budsjett:

24 budsjettkjøp du bør sikre deg nå

Vi vil ha alt!

GJØR ET MOTEKUPP: Vi har funnet noen superfine plagg til deg - og ingenting koster over 1000 kroner! FOTO: NTB Scanpix
GJØR ET MOTEKUPP: Vi har funnet noen superfine plagg til deg - og ingenting koster over 1000 kroner! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens vi venter på våren har vi tatt en titt på noen av nyhetene for den kommende sesongen. Det har seg nemlig sånn at vårvarene begynner å strømme inn til butikkene, og vi klarte ikke vente med å ta en titt på godbitene.

Blazeren er fremdeles like hot og vi har funnet flere varianter av de trendy plagget. Det samme gjelder også de lange, løse kjolene, som kommer i noen av vårens hotteste farger - deriblant pastell. Dersom du gleder deg til å legge de store vinterskoene på hylla, har vi gode nyheter til deg. Det er nemlig så mange superfine vårsko i butikk nå!

Dersom du ikke fikk tak i en stråveske forrige sesong (de var jo helt vanvittig populære), trenger du ikke fortvile. Vi har funnet flere varianter og har lagt ved et par under. Blant annet en annen trendy veske - du husker kanskje å ha sett denne overalt på Instagram?

Det er bare å konkludere med at det er så mye fint i butikk akkurat nå og under kan du se noe av det vi har funnet. Og det beste av alt er: ingenting koster over 1000 kroner!

LES OGSÅ: Kari Traa lanserer ny kolleksjon: - Det er nytt for oss

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer